Vertaa asuntoja

Uusi radioasema Aurinkorannikolle

Uusi radioasema Aurinkorannikolle

  • 14/09/2017

Juuri lanseerattu FinnRadio.FM -radioasema haluaa nostaa alueen julkisuuskuvaa laadukkaan harppauksen ylöspäin. Yhteistyö ruotsalaisen Kustradionin kanssa tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa.

Pääkolmikko

Finnradio.fm syntyi kolmen alan ihmisen pitkän pohdinnan tuloksena. Halusimme luoda laadukkaan ja monipuolisen median, joka kertoo Aurinkorannikon mielenkiintoisista tapahtumista, kertoo radion toimitusjohtaja ja musiikkipäällikkö Marcos Kuusjärvi. Marcos ja radion yhteyspäällikkönä ja talouspäällikkönä toimiva Veli Eronen ovat monelle tuttuja Max and The Ducks Showsta sekä aamuohjelmista, joita he vetivät parin vuoden ajan viikoittain Radio Finlandialla. Finnradio.fm´n mediavastaava ja studiopäällikkö Raija Kurkola tuo kolmikkoon pitkän kokemuksen radioalalta Suomesta. Meillä on nyt kaikilla monta titteliä, he naurahtavat, mutta toimimme sujuvasti tiiminä ja teemme paljon asioita yhdessä ja erikseen.

Samaa linjaa he haluavat noudattaa myös radion toiminnassa. Teemme yhteistyötä rannikon muiden yrittäjien kanssa. Uusi Frame gallery-shop-bar tulee toimimaan mm. haastattelupaikkana. Mahdollisesti tulevaisuudessa myös yleisö pääsee mukaan nauhoituksiin, vihjaa Raija.

Meillä on myös Suomessa tiimi, joka sekä toimittaa ohjelmaa, että on yhteistyössä yritysten kanssa. Uskomme, että kanava kiinnostaa siellä niin kuulijoita kuin mainostajia.

Radioiden yhteistyötä

Jaamme kanavataajuuden 104.8 ruotsalaisen Kustradion kanssa. Tämä kanavataajuus kuuluu radiosta aina Nerjasta Marbellaan asti. Meidän suomalainen ohjelma tulee ulos arkisin Espanjan aikaa klo 12-14, jolloin kuulemme paikallisuutisia ja haastatteluita. Sen jälkeen klo 14-16 soitamme musiikkia eri teemoilla. Iltaisin klo 19-22 meillä on jokaiselle päivälle eri teemat: kulttuuria, taidetta, yrittäjyyttä jne. Lauantaisin ohjelma alkaa klo 15 ja sunnuntain aamukahveja voi nauttia ohjelman tahdissa klo 8. Teemme välillä myös yhteistyötä ruotsalaisten Kustradioionin toimittajien kanssa. Meitä voi seurata myös netissä livenä ja osa ohjelmista tulee löytymään myös arkistosta.

Monipuolisesti musiikkia ja sisältörikasta ohjelmaa

Finnradio.fm kanavan tunnus ”Meiltä kuulet enemmän” tiivistää hyvin kolmikon aikeet. Me tulemme soittamaan monipouolista ja yllättävääkin musiikkia, painottaa musiikkipäällikkö Marcos. Soitamme eri tyylisiä kappaleita ja myös pieniltä levy-yhtiöiltä. Valikoimassamme on jo nyt tuhansia biisejä, niin suomalaisia, espanjalaisia kuin kansainvälisiäkin.

Kanavan perustajien tarkoitus on tuottaa ohjelmaa, jossa on sisältöä, ja se on positiivista sekä informatiivista. Tulemme haastattelemaan niin paikallisia ihmisiä kuin täällä vierailevia artisteja, he kertovat. Aurinkorannikko on hieno paikka asua ja lomailla ja on aika, että sen hyvä maine kantaa Suomeen asti. Tässä tavoitetta uudella radiolla, joka aloittaa lähetykset 2.10. Kaikki kuulolle!

Pääkuva: Marcos Kuusjärvi, Raija Kurkola ja Veli Eronen

Close