Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 13.-15.4.2018

Viikonlopun menovinkit 13.-15.4.2018

  • 12/04/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Festival de Cine de Málaga 13-22.4.

Málagassa pääsee viikonloppuna nauttimaan espanjalaisesta elokuvakulttuurista. Vuodesta 1998 lähtien järjestettävä festivaali tarjoaa julkaisemattomia elokuvia, kuten lyhytelokuvia ja dokumentteja. Festivaali on yksi Espanjan tärkeimmistä elokuva-alan tapahtumista. Paikalla nähdään myös kuuluisia espanjalaisia näyttelijöitä!

Lue lisää täältä

Benalmádena: Ruta de la tapa saludable 12-22.4.

Benalmádenan suositussa tapas-tapahtumassa teemana on tällä kertaa terveellinen Välimeren ruokavalio. Tapahtumaan osallistuu suuri määrä ravintoloita, baareja ja kahviloita ympäri Benalmádenaa. Tapahtuman ideana on nauttia edullisesti 2,5 euron hintaan terveellisestä ruoasta sekä tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin. Hintaan sisältyy viini, olut tai vesi ja valitsemasi tapas.

Lue lisää ja katso tapahtuman julisteesta osallistuvat ravintolat täältä

 Fuengirola: El Dia Del Perro 15.4.

Fuengirolan Sohail -linnalla järjestetään koirien hyväntekeväisyystapahtuma sunnuntaina. Paikallisen koiriensuojeluyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa vietetään koiran päivää. Ohjelmassa on näyttelyitä, kilpailuja, työpajoja sekä yhdistyksen toiminnan esittelyä. Tapahtuma alkaa kello 10.

Lue lisää täältä

Sevilla: Feria de Abril 14-21.4.

Sevillassa aloitetaan kevät tällä viikolla kunnolla, sillä luvassa on perinteiset huhtikuun feriat. Ferioilla nähdään totta kai tanssia, musiikkia, hyvää ruokaa, hevosia ja iloista tunnelmaa. Feria de Abril on yksi Sevillan suosituimmista ferioista. Lähde tutustumaan todelliseen espanjalaiseen kulttuuriin!

Lue lisää täältä

Barcelona: International Comic Fair 12-15.4.

Vuosittainen kansainvälinen sarjakuvatapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna Barcelonassa. Tapahtumassa voit tavata taiteilijoita, osallistua konsertteihin sekä kilpailuihin ja tutustua alan uutuuksiin. Lähde tapahtumaan ja heittäydy sarjakuvien maailmaan!

Lue lisää täältä

Madrid: ¡Pinta Malasaña! 15.4.

Sunnuntaina järjestetään koko Madridin suurin kaupunkitaidefestivaali. Koko päivän kestävässä tapahtumassa pääsee nauttimaan 100 taiteilijan teoksista. Tapahtumassa pääset tutustumaan vapaaseen ja luovaan taidekulttuuriin sekä osallistumaan erilaisiin työpajoihin.

Lue lisää täältä

Close