Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 22.9.-24.9.2017

Viikonlopun menovinkit 22.9.-24.9.2017

  • 21/09/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa, ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

La Mercè 2017 22.9.-25.9.

Barcelonassa järjestetään viikonloppuna kaupungin suurin festivaali La Mercè, jota on juhlittu jo vuodesta 1871 lähtien.  Katufestivaali tarjoaa neljän päivän ajan viihdettä yli 600 tapahtumassa ympäri kaupungin katuja, museoita ja puistoja. Kuuntele ilmaisia konsertteja ja nauti hyvästä ruoasta sekä espanjalaisesta kulttuurista. Tästä tapahtumasta löytyy kaikille tekemistä!

El dia de la bicicleta Malaga 24.9.

Lähde viettämään pyöräpäivää Malagaan! Juhlaa vietetään jo 15. kertaa, ja se onkin toiseksi suosituin Malagan urheilutapahtuma. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille, erityisesti lapset ovat otettu huomioon, sillä pyöräilymatkan voi itse valita. Tapahtuma on ilmainen.

MOMAD Shoes 2017 22.9.-24.9.

Muodin ystävien kannattaa suunnata viikonloppuna Madridiin, jossa järjestetään kansainväliset jalkineiden ja asusteiden muotimessut. MOMAD Shoes tuo yhteen suurien suunnittelijoiden uusimmat trendit sekä tuotteet. Messuilla esitellään muun muassa Koala Bayn, Pura Lópezin ja Mustangin mallistoja.

OPEN HOUSE BILBAO 23.9.-24.9.

Bilbaossa järjestetään kansainvälinen kulttuuritapahtuma OPEN HOUSE. Arkkitehti- ja kulttuurifestivaalissa avataan museoiden ja historiallisten rakennusten ovet ilmaiseksi 48 tunniksi. Lähde nauttimaan Bilbaon kulttuurista ja historiasta kierrellen kaupungin rakennuksia oppaiden kanssa.

San Sebastián International Film Festival 22.9.-30.9.

San Sebastiánissa alkaa viikonloppuna kansainvälinen elokuvafestivaali. Tapahtuma on yksi arvostetuimmista ja kansainvälisesti tunnustetuista elokuvatapahtumista Espanjassa. Elokuva-alan suuret nimet, näyttelijät ja ohjaajat osallistuvat elokuvien esittelemiseen luoden glamourin tunnelman.

Romería y Feria de San Miguel 24.9.-1.10.

Sunnuntaina Torremolinoksessa alkaa kuuluisa Feria de San Miguel. Lue lisää juhlasta artikkelistamme.

Close