Air Baltic aloittaa kesäksi 2024 suorat reittilennot Tampere-Pirkkalasta Mallorcalle

Julkaistu: 22.09.2023
AjankohtaistaEläminen ja lomailu

Lentoyhtiö Air Baltic aloittaa toukokuussa 2024 suorat lennot Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Palmaan, Mallorcan saarelle. Reittiä operoidaan ensi kesän ajan kahdesti viikossa.

Air Baltic on julkistanut uusia kohteita osana kesäkauden 2024 reittitarjontaansa. Uusi lisäys Finavian lentoasemille on suora yhteys Tampere-Pirkkalasta Palmaan, Mallorcalle.

Reittiä operoidaan 3. toukokuuta 2024 alkaen kahdesti viikossa: maanantaisin ja perjantaisin. Lennot jatkuvat kesän yli 11. lokakuuta asti. Reittiä lennetään Airbus A220-300 -lentokoneella.

– Lentoyhtiöt alkavat jo kääntää katseensa ensi kesään, vaikka talvi sekä talvikauden reittiyhteydet ovat vielä tuloillaan. Air Balticin uusi yhteys Tampereelta on hieno lisäys lentoasemiemme tulevaan reittitarjontaan. Yhtiöllä on tälläkin hetkellä todella kattava tarjonta reittejä Suomesta eri puolille Eurooppaa, ja talveksi on luvassa vielä uusia avauksia, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Tampereelta sujuvasti maailmalle: Air Balticin kotikenttä kehittyy

Tampere-Pirkkalan lentoasema on Air Balticin kotikenttä, eli yhtiö on sijoittanut yhden koneistaan sinne pysyvästi. Air Balticilla on tällä hetkellä Tampereelta kahdeksan suoraa reittiyhteyttä eri puolille Eurooppaa.

Air Baltic avaa Tampere-Pirkkalalle talveksi myös uudet reitit Kittilään ja Teneriffalle sekä Las Palmasiin, joiden lisäksi yhtiö lentää Tallinnaan päivittäin kolmiolentoina Amsterdamin kanssa.

Lue lisää:
Air Baltic avaa talvella suoran reittiyhteyden Tampere-Pirkkalasta Las Palmasiin
Yli kymmenen uutta ravintolaa avautuu kesäksi Helsinki-Vantaalle – katso lista
Lentoyhtiö Air Baltic aloittaa marras-joulukuussa suorat reittiyhteydet Tampereelta Teneriffalle
Finavia helpottaa lentomatkustajien turvatarkastusta Helsinki-Vantaalla
Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin Euroopan parhaaksi lentokentäksi omassa kokoluokassaan

Lähde
finavia.fi

Pääkuva Air Baltic

Jaa:

Booking.comissa vuokrahuijausyritys 5 miljoonan euron huvilalla Benalmádenassa

Zamoran tyhjä kylä Salto de Castro palaa markkinoille kaksinkertaisella hinnalla