Espanjan Asunto- ja hyvinvointimessut ovat nyt kaksipäiväiset

Julkaistu: 13.10.2019
AjankohtaistaEläminen ja lomailuOstaminen ja vuokraaminenRemontointi ja rakentaminenTerveys- ja hyvinvointi
add one

Fuengirolassa pidettävät suositut asunto- ja hyvinvointimessut pidetään tuttuun tapaan hotelli Las Palmerasissa. Yleisön toiveesta tapahtumat ovat tänä vuonna kaksipäiväiset, eli 26.-27.10.2019.


Espanjan asuntomessujen sekä espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessujen järjestäjä Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko pitää hyvänä sitä, että tapahtuma pidetään nyt viikonloppuna ja kaksipäiväisenä tapahtumana.

–  Meille ja myös näytteilleasettajille on tärkeää, että myös työssäkäyvät ja opiskelevat ehtivät messuille. Ja se, että ohjelmassa molemmat aiheet ovat luennoissa kumpanakin päivinä. Tämä antaa liikkumavaraa messukävijöille, vaikkakin osittain sisällöt päivien välillä hieman vaihtuvat, Ivakko toteaa.

Näytteilleasettajien kiinnostus messuja kohtaan on Ivakon mielestä vähintään yhtä suurta kuin aiemmin.

– Olemme saaneet aiempien messujen jälkeen hyvää palautetta näytteilleasettajilta siitä, että messut ovat vauhdittaneet myyntiä ja messuilla tavattuun yrittäjään ei olekaan enää mitään kynnystä ottaa yhteyttä, koska yrittäjien kasvot ja toiminta on tulleet messutapahtumassa jo tutuksi. Tällaista markkinointitehoa ei millään perinteisellä mainostamisella pysty saamaan, Ivakko kertoo.

– Sähköinen näkyvyys Espanja.Com -portaalin Palveluhakemistossa sekä messusivuilla tapahtuman jälkeen auttaa myös löytämään ja tavoittamaan yrittäjän helposti messujen jälkeenkin.

Katso tunnelmia viime vuoden messuilta tästä

Molemmille messuille VAPAA PÄÄSY

– Kaikki joita edellämainitut aiheet kiinnostavat, ovat tervetulleita nyt viikonloppuna tutustumaan näytteilleasettajien ständeihin ilman pääsymaksua, Ivakko sanoo.
Yläkerrassa pidettävistä asiantuntijaluennoista peritään viiden euron päivämaksu jonka lunastamalla osallistuu myös sunnuntaina messujen lopuksi pidettäviin huimiin arvontoihin.

Luennoilta messukävijät saavat todella paljon arvokasta tietoa ja vinkkejä niin asumiseen, asunnon hankintaan kuin terveyteen ja hyvinvointiinkin liittyen, Ivakko painottaa.

– Lisäksi messukävijöitä hemmotellaan monien näytehoidoilla, terveystesteillä ja tuotetarjouksilla joten messuilla saa tiedon lisäksi myös ihania hoitoja ja terveyspalveluja

Kahden päivän pääsymaksu luennoille on kahdeksan euroa jolla samalla myös tuplaa voittomahdollisuudet arvonnoissa. Lippuja myydään ovelta, hän jatkaa.

Mitä on odotettavissa

Espanjan asuntomarkkinat ovat nyt hyvin aktiiviset ja tarjolla on tietoa ja tärkeitä vinkkejä asunnon etsintään ja hankintaan sekä erilaisia mahdollisuuksia niin vuokra- kuin omistusasumiseen.

– Yksi asuntomessujen päätavoitteesta on tarjota kävijöille mahdollisuus tutustua yhdellä kertaa myös monenlaiseen asuntotarjontaan ja eri välittäjiin ja Espanjassa remontointiin ja sisustamiseen, Ivakko kertoo.

– Yhden päivän aikana ”saman katon alta” saa tietoa ja palveluja, joiden etsimiseen kuluu helposti viikkoja.

Hyvinvointiala ja -matkailu on nousussa joka puolella maailmaa. Fuengirolassa viime vuonna avatuista reilusta 1 100 uudesta yrityksestä noin puolet toimii joko ravintola- tai hyvinvointibisneksessä.

– Palmerasiin tulee vanhoja tuttuja yrityksiä, joiden palvelut ovat uudistuneet ja jotka tarjoavat messuvieraille hyviä paketteja, Ivakko tietää. Lisäksi olemme saaneet mukaan uusia yrittäjiä, jotka laajentavat tarjontaa entisestään, hän hehkuttaa.

Kävijöitä odotetaan ennätysmäärä

Messujen kävijämäärä on noussut tasaisesti vuosi vuodelta ja niin odotetaan myös nyt viidettä kertaa järjestettävillä Espanjan asuntomessuilla kuin kolmatta kertaa pidettävässä Espanjan Terveys- ja Hyvinvointitapahtumassa. Ivakko odottaa reilua kiinnostuksen lisääntymistä molempia tilaisuuksia ja myös asiantuntijaluentoja kohtaan, koska juuri ajankohtaista tietoa molemmista aiheista kaivataan jatkuvasti enemmän.

Paikanpäältä tullaan tekemään myös suoria Livelähetyksiä sekä FinnRadioon että Espanja.Com Facebookiin ja messuista tehdään perinteiseen tapaan myös messukoostevideoita jälkikäteen nähtäväksi.

  • Parhaillaan on käynnissä messuihin liittyvä huima messukilpailu johon voit osallistua vaikka et itse messutapahtumaan pääsisikään.

– Tapahtumien yhdistäminen sekä niiden sijoittaminen vilkkaaseen syysviikonloppuun lisää aivan varmasti kävijöiden määrää, hän sanoo ja toivottaa vielä kaikki runsain joukoin tervetulleeksi Messutapahtumaan Hotelli Las Palmerasiin!

Lisätietoja Hyvinvointimessut ja  Asuntomessut

Jaa:

Hyvää munapäivää! Katso resepti: tortilla de patata

Malagasta Euroopan Smart Tourism -pääkaupunki 2020

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.