Vertaa asuntoja

Espanja.Com oli suosittu Matkamessuilla

Espanja.Com oli suosittu Matkamessuilla

  • 26/01/2016

Messuilla kävi yhteensä lähes 67 000 matkustusintoista ja Espanja.Com osastolla oli vilkasta. Uudet ja vanhat lukijat sekä asiakkaat kävivät kysymässä tietoa ja osallistumassa kilpailuihin. Kilpailuiden voittajat on nyt arvottu.

TNS Gallupin tekemän kävijätutkimuksen mukaan 69 % kävijöistä ilmoitti tutustuneensa messuilla Euroopan kohteisiin ja se näkyi myös Espanja.Com´in vilkkaalla osastolla. Osastomme oli varmasti yksi messujen houkuttelevimmista, iloitsi tyytyväinen Espanja.Com´in toimitusjohtaja Ismo Ivakko (kuva). Koko henkilökuntamme oli feria-asuissa ja osasto henki muutenkin aitoa espanjalaista tunnelmaa, kertoo Ismo.

Toimme runsaasti rekvisiittaa espanjasta ja Mijasin kaupunki oli mukana osastolla mm. kauniilla isolla takaseinäkuvalla. Sen edessä otettiinkin runsaasti kuvia Instagram -kilpailuumme. Niitä voi käydä katsomassa #espanjatutuksi sekä #espanjacom.

Kuvakilpailussa serranokinkun voitti Visa Alanko @vsgz ja herkkukorin Arleena Ceballos @arhippaleena persoonallisella kuvalla osastosta. Siinä yhdistyy hienosti perinteinen ja moderni Espanja (kuva).

Messukyselyn voittajat

Osastolla ja netissä järjestettiin messukysely ja siihen osallistuttiinkin innokkaasti. Osallistujien kesken arvottiin kuusi majoitus- ja hemmottelupalkintoa. Ne voittivat:

Fuengirola Hotelli PYR viikon majoituspaketti puolihoidolla kahdelle hengelle

-Tarja Palola
-Pihla Peltoniemi

Marbella Hotelli PYR viikon majoituspaketti puolihoidolla kahdelle hengelle

-Sari Putkonen
-Heikki Pajuvesa

Benalmádena huvivenesatama viikonloppu kahdelle hengelle

-Leila Nahkola
-Tapio Salomaa

Lukijoiden toiveita

Lukijamme kävivät tervehtimässä ja kertomassa juttuvinkkejä.  Ahkerasti Espanja.Com´ia seuraava Krista Kurki (kuva) toivoi mm. juttua perhelomista. Meitä on välillä isokin porukka matkassa, kun lähdemme tuttavaperheiden kanssa yhteiselle lomalle, kertoi Krista. Olisi kiva tietää käytännönvinkkejä, miten järjestää sujuvimmin tällainen ison remmin majoitus ja kulkeminen. Lapsiperheiden lomavinkit olivat muutenkin esillä.

Krista Kurki

Muita artikkelitoiveita olivat mm. matkailuautolla lomailu sekä aktiivisen lomailijan kohde-esittelyt ja reittivinkit. Erityisesti patikointi kiinnosti monia. Juttutoiveita voi aina lähettää sähköpostilla: mediavastaava@espanja.com

Matka 2016 kävijäkysely

80 % messukävijöistä kertoo käyttävänsä tänä vuonna matkailuun rahaa saman verran tai enemmän kuin viime vuonna.Kaksi kolmesta messukävijästä sanoo, että messuilla on vaikutusta tulevan matkavarauksen tekemiseen.

Kävijöiden mukaan tärkeitä syitä tulla messuilla ovat matkoista unelmoiminen (80 %), erilaiset elämykset (78 %) sekä matkatarjoukset (73 %). Kolme neljästä kävijästä pitää tärkeänä sitä, että messuilla voi tavata matkailuasiantuntijoita kasvokkain.

Pakkasesta ja lumisateesta huolimatta ihmiset olivat lähteneet messuille etsimään ideoita ja kimmokkeita tuleville matkoille.  Matkamessuilla on suuri merkitys kuluttajien ja alan ammattilaisten tapaamispaikkana. Mukana oli yli 80 eri maata sekä kattava otos kotimaan kiinnostavimpia matkakohteita, toteaa Heli Mäki-FräntiSuomen Matkatoimistoalan liitosta.

Kaikenkaikkiaan Matkamessuista jäi koko Espanja.Com tiimillemme erittäin hyvä fiilis, ja kävijöiden positiivisilla palautteilla ja kiitoksilla jatkamme taas Espanja.Com sivustojemme kehittämistä.

Mukavaa matkailuvuotta ja seuraahan sivustoamme Internetissä ja Facebookissa sekä kerro meistä myös tuttavillesi!