Vertaa asuntoja

Espanja.Comin Messuviikko Fuengirolassa oli suosittu

Espanja.Comin Messuviikko Fuengirolassa oli suosittu

  • 21/10/2017

Nettimedia Espanja.Comin tällä viikolla Fuengirolassa järjestämät kahdet suomalaismessut onnistuivat joka saralla.

Keskiviikkona pidetyillä ensimmäisillä Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessuilla kävi yli 500 messuvierasta. Terveys- ja hyvinvointi kiinnostaa ja vieraat viihtyivätkin messuilla pitkään. Näytteilleasettajilla oli monipuolisesti tarjottavaa. Kampaajat tekivät pikakampauksia, sai hierontaa ja lymfaterapiaa, maistiaisia, tuotetarjouksia ja jaossa oli runsaasti ja monipuolisesti tietoa.

Messuvieraat olivat tyytyväisiä ja Espanja.Comin osastolla käytiin pyytämässä lisää tälläisiä messuja. Myös näytteilleasettajat kertoivat, että päivä oli ollut vilkas. Ei se määrä vaan laatu he kommentoivat, sillä messuilla kävijät olivat 100% kiinnostuneita paikalla olleiden yritysten palveluista ja tuotteista.

Torstaina pidetyt jo kolmannet Espanjan Asuntomessut vetivät samaten väkeä. Tänä vuonna tulijoita oli 800. Paikalla oli kiinteistövälittäjiä sekä Aurinkorannikolta että Costa Blancalta. Tietoa sai myös remontoinnista, sähköasennuksista aina gestoria- ja lakipalveluihin. Myös mm. jacuzzi, terassilasitus ja sisustustuotteita oli tarjolla. Mukana oli suomalaisten lisäksi espanjalaisia ja kansainvälisiä paikallisia yrityksiä, jotka ovat huomanneet, että Aurinkorannikon suomalaiset kuluttajat ovat tärkeä kohderyhmä.

Molemmilla messuilla kuultiin asiantuntijaluentoja ja moni tulikin paikanpäälle varta vasten, jotta pääsi kysymään ja keskustelemaan luennoitsijan kanssa.

Messukilpailu

Messut järjestävän nettimedia Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko oli erittäin tyytyväinen messuviikkoon. Kaikki sujui hyvin ja ihmiset olivat tyytyväisiä. Myös Messukilpailumme Facebookissa on ollut todella suosittu, kertoo Ismo. Pääpalkintona arvomme kahdelle hengelle viikon majoituksen Benalmádenen huvivenesatamassa, hän kertoo. Vielä ehtii käydä osallistumassa ensi maanantai-iltaan asti.

Ensi vuonna taas tavataan messuilla!

Lue tästä Messukilpailusta.