Vertaa asuntoja

Espanjan Asuntomessut palvelee paikallisia yrittäjiä

Espanjan Asuntomessut palvelee paikallisia yrittäjiä

  • 29/08/2016

Lokakuussa tavoittavat Espanjassa sijaitsevat kiinteistöalan yrittäjät kätevästi kotikentällään kerralla siellä asumisesta kiinnostuneet suomalaiset. Espanjan Asuntomessut järjestetään Fuengirolassa 23.10 Hotel Las Palmeraksessa klo 11-19.

Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan ja palautteesta päätellen erittäin odotettu. Kiinnostusta on ollut runsaasti sekä osanottajien että näytteilleasettajien puolelta, iloitsee tapahtuman järjestävän Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Ensimmäinen kiinnostunut yhteydenotto tuli heti julkistettuamme tapahtuman.

Nyt voivat kaikki asumiseen liittyvät palvelujentarjoajat tavoittaa suuren joukon rannikolla asuvia ja vierailevia suomalaisia. Samana viikonloppuna järjestetään Fuengirolassa myös FugeFest musiikkifestivaali, joka tuo täysiä koneellisia suomalaisia rannikolle. Nyt heille on kerralla kaksi kiinnostavaa tapahtumaa.

Näytteilleasettajiksi messuille on tulossa kiinteistövälittäjien lisäksi remontoinnista, sisustamisesta ja muihin asumiseen liittyviin palveluihin keskittyneitä yrityksiä. Päivän aikana kuullaan myös luentoja eri aiheista paikallisten toimijoiden asiantuntemuksella ja paikalliskokemuksella.

Olemme kasanneet monipuolisen paketin mukaantuleville yrityksille, kertoo Ismo. Heille tulee näkyvyyttä myös ennen ja jälkeen messujen. Jaamme messukävijöille Messuesitteen ja teemme mm. videokoosteen messuista, joka lähetetään kaikille messusivuilla rekisteröityneille. Näin myös he, jotka eivät pääse itse messuille käymään, saavat tietopaketin käyttöönsä. Rekisteröinti onkin alkanut jo vilkkaasti.

Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä näytteilleasettajia, painottaa Ismo. Nopeimmille varaajille tarjoamme vielä ennakkovaraajan alennuksen ja mahdollisuuden varata mieluisa paikka. Nyt ei ole mitään syytä olla käyttämättä tätä ainutlaatuista tilaisuutta tavoittaa kerralla näin suuri joukko tulevia asiakkaita.

Katso lisätietoa www.espanjanasuntomessut.com