Espanjantori.Com laittaa tavarat kiertoon

Julkaistu: 18.07.2016
AjankohtaistaEläminen ja lomailuOstaminen ja vuokraaminen
add one

Tavara vaihtaa omistajaa yhä useammin sosiaalisen median osta ja myy -palstoilla sekä nettikirpputoreilla. Espanjantori palvelee suomalaisia Espanjassa. Palvelu on käyttäjälle ilmainen.

Espanjantori.Com sivustolla voi myydä tai ostaa tavaroita. Malli on kätevä tapa päästä eroon tarpeettomiksi jääneistä vaatteista, huonekaluista, kirjoista, lasten leluista… Myytävänä voi olla jopa autoja. Yksityishenkilöt voivat myös vuokrata ja myydä asuntoja espanjantorilla.

Espanjaan talvikausiksi saapuva voi ostaa itseellen muutamaksi kuukaudeksi vaikkapa pyörän käyttöönsä. Lähdön koittaessa pyörän voi myydä eteenpäin. Idea sivustolle on noussut käytännön tarpeesta, tavaraa halutaan kierrättää.

Sivustolla on oma osionsa myös työpaikkailmoituksille. Avoimien työpaikkojen lisäksi tarjolla on harjoittelupaikkoja ja mahdollisuus laittaa etsitään työtä -ilmoitus.

Espanjan Treffit osiossa voi etsiä seuraa niin lomalle kuin loppu elämäksi. Yhdessä on mukava suunnata esimerkiksi teatteriin tai retkille. Espanjan Treffeistä voi löytyä myös elämänkumppani jakamaan elämää Espanjassa ja Suomessa.

Rekisteröityminen Espanjantori.Com käyttäjäksi on täysin ilmaista.

Lisätietoja : www.espanjantori.com

Jaa:

Hetkiä: Palmun alla itsenäisyydestä

Museoiden ravintoloissa on hyvä herkutella

add one