Granadaan avattiin Espanjan ensimmäinen olutkylpylä

Julkaistu: 13.04.2018
AjankohtaistaAlue-esittelytEläminen ja lomailuTerveys- ja hyvinvointiUusimmatVideot>Alue-esittelyt -videot
add one

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Granadaan lokakuussa 2017 avatussa Beer Spassa tuoksuu mallas niin saunassa, kylpyaltaissa kuin hierontapöydälläkin. Rentoutusta voi kylpiessään tehostaa nauttimalla olutta myös sisäisesti.

Beer Spa Granada markkinoi Espanjassa uudenlaista kylpylää edustavan laitoksensa palveluita listaamalla oluen sisältämien ainesten positiivisia vaikutuksia niin iholle kuin kehollekin. Fustikkipuisia poreammeita ei ole täytetty alkoholijuomalla, vaan tavalliseen veteen on sekoitettu oluen valmistuksessa käytettäviä aineksia.

”Humalan korkea piiarvo edistää ihohuokosten avautumista ja lisää ihon elinvoimaa. Oluthiivan B-vitamiinit puolestaan edistävät ihosolujen uudistumista”, kylpylän markkinoinnin parissa työskentelevä Lucía Villarrubia mainitsee esimerkkeinä.

Kylpemisen lisäksi Beer Spassa pääsee nauttimaan turkkilaisen olutsaunan höyryistä ja rentoutumaan ohrankorsivuoteella. Saunan lämpötila pidetään matalana ja laitoksen edustajien mukaan sen tarkoituksena on vain avata ihohuokosia, jotta kylpyveden sisältämät ainekset pääsevät imeytymään paremmin ihoon.

olut kylpylä

”Oluessa” kylpemisen markkinoidaan edistävän ihosolujen uudistumista, rentouttavan ja vähentävän stressiä.

Palvelutarjonnasta löytyy myös lukuisia eri hoitoja, joissa käytettävät kosmetiikkatuotteet, kuten humalaa ja oluthiivaa sisältävät hierontaöljyt, on kehitelty nimenomaan kylpylän käyttöön paikallisessa Atarfen kylässä. Paikallista on myös olut, josta asiakkaat voivat laskea itselleen virvoketta kylpyaltaiden vieressä sijaitsevista hanoista.

”Hanaolut on Alhambra Especialia ja juoma sisältyy kierroksen hintaan, sillä se on tärkeä osa Beer Spa -elämystä. Vierailijat viettävät altaassa 20 minuuttia ja sen aikaa voi olutta laskea ammeiden vieressä sijaitsevista hanoista rajoituksetta. Lisämaksusta on saatavana myös paketteja, jotka sisältävät muitakin – niin espanjalaisia kuin kansainvälisiä – Grupo Mahou-San Miguelin erikoisoluita”, Villarrubia huomauttaa.

Keliaakikot on huomioitu ja heille tarjoillaan gluteenitonta olutta. Oluen lisäksi asiakkaille tarjoillaan maistiaisia alueen juusto- ja leikkeletarjonnasta leivän kera.

Kylpylä sijaitsee Granadan kaupungin vanhassa keskustassa, casco históricolla.

”Kylpylään on viiden minuutin kävelymatka niin Granadan katedraalilta, kaupungintalolta kuin tunnetulta Plaza de Bib-Ramblaltakin”, kylpylästä tarkennetaan.

olutkylpylä

Kylvyn ja saunan jälkeen vierailijat lepäävät olkivuoteella.

Idean takaa löytyy granadalainen liikemies Juan Sánchez Pérez, joka yrittää levittää liikeideaansa franchising-periaatteella. Vajaa puoli vuotta avajaisten jälkeen mies kehui Europapressin haastattelussa kiinnostuneita ilmoittautuneen jo 25 Espanjan kaupungista. Kyselyitä on espanjalaisen mukaan tullut myös ulkomailta.

”Tällä hetkellä työskentelemme Alicanteen ja Almeríaan tulevien kylpylöiden parissa, jotka avaavat ovensa muutaman kuukauden sisällä. Neuvottelut ovat parhaillaan kesken kiinnostuneiden kanssa myös Sevillassa, Madridissa sekä Barcelonassa”, tietää Villarrubia kertoa.

Universiland TV:n julkaisema video esittelee kiinnostuneille kylpylän tiloja ja tunnelmaa liikkuvan kuvan muodossa.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=p0egwHqfM0c”][/vc_column][/vc_row]

Jaa:

Koti Espanjassa rekisteröityminen ja arvonta

Myytti: Sardiinit vain kesäajan herkku

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.