Granadassa kirjamessut ja kulttuuria Alhambrassa

Julkaistu: 18.04.2017
AjankohtaistaEläminen ja lomailu
add one

Alhambran palatsissa Granadassa juhlitaan 18.4 Kansainvälisen muistomerkkien ja historiallisten kohteiden päivänä (Día Internacional de los Monumentos y Sitios). Juhlan kunniaksi aikuisille ja lapsille järjestetään ohjelmaa, jonka puitteissa pääsee muun muassa ilmaisille iltakierroksille Alhambran puutarhoihin ja Generalifen palatsiin sekä osallistumaan työpajoihin. Viikonloppuna myös kirjamessut.

Alhambran iltakierrokset toteutetaan klo 22:00 ja 23:30 välisenä aikana. Kierroksista kiinnostuneiden täytyy varata ja noutaa liput etukäteen. Tämän juhlapäivän tarkoitus on lisätä ihmisten tietoutta siitä, kuinka tärkeää on huolehtia ja suojella maan kulttuurillista perintöä.

Lapsille ohjelmaa

Lapsille on järjestetty myös omaa ohjelmaa. Lapsien työpajalla Eva Dengran kouluttamat koirat motivoivat lapsia lukemaan ja kertomaan tarinoita Alhambran palatsista. Ilmainen työpaja järjestetään Casas de la Mimbre -alueella klo 18:00-19:30 6-11-vuotiaille lapsille. Tapahtumaan täytyy ilmoittautua etukäteen.

Kirjamessut

Päivän juhlinta jatkuu lauantaihin 22.4. saakka, jolloin se yhdistyy Kirjamessuihin. Lauantaina klo 11:30-12:30 luetaan runoja Gloria Fuertesin (Madrid, 1917-1998) syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi. Tilaisuus on suunnattu runoilun ystäville ja pääsy on vapaa niin kauan kun tilaa riittää. Samana päivänä musiikin ystävät pääsevät nauttimaan maestro Alonson teoksista (klo 11:00, 12:00 ja 13:00). Iberian & Klavier-Piano Dúo esittää maestro Francisco Alonson (Granada, 1887-Madrid, 1948) nelikätisiä sävellyksiä. Tilaisuus on ilmainen.

Juhlinta päättyy 22.4. klo 17:30-19:30 kirjansidonnan työpajaan. Työpaja on tarkoitettu aikuisille ja yli 16 -vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet kirjansidonnan perusteista.

Lähde ja lisätiedot tästä linkistä.

Jaa:

Lännenelokuvien kulisseissa Almeriassa

Sisusta laatikoilla

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.