Vertaa asuntoja

Helsinki-Vantaan lentokentällä monipuolisesti palveluita

Helsinki-Vantaan lentokentällä monipuolisesti palveluita

  • 16/01/2017

Onnistunut matka alkaa jo kotikentältä. Helsinki-Vantaan lentokenttä on valittu maailman parhaiden lentoasemien top-10 listalle ja sen palveluja kasvatetaan jatkuvasti.Lentomatkustajien määrä kasvaa ja lentokentillä vietetään yhä enemmän aikaa.

Odottelun voikin kääntää mielyttäväksi kokemukseksi. Matkahakusivusto momondo on listannut Helsinki-Vantaan lentokentän palveluita.

Tässä Espanja.Com toimituksen valitsemat kuusi parasta:

Ilmainen internetyhteys

Lentokentällä on ilmainen Wifi kaikille matkustajille.  Finavailla on myös kehuttu mobiilisovellus, joka mahdollistaa mm. parkkipaikan varaamiseen ja ostosten tekemiseen etukäteen.

Hemmotteluhoidot

Parturi, käsihoito ja sauna rentouttavat nekin joilla ei lentopelkoa ole.

Torkkumahdollisuus

GoSleep-uniputket on suomalainen keksintä ja tarjolla ensimmäisenä Euroopassa tällä lentokentällä. Tämä on aivan loistava heille, joilla pakkaaminen ja muut lähtöjärjestelyt hoidettiin viime tippaan yöntunteisa tai tulet lentokentälle kauempaa ja sinulla oli aikainen aamuherätys. Tutkitusti pieni siesta virkistää moneksi tunniksi.

Leikkihuoneet

Matkalle lähtö jännittää monesti niin aikuisten kuin lastenkin mieltä. Neljä kappaletta Reima -leikkihuoneita pelastavat niin lapsiperheen kuin muiden lapsettomienkin matkustajienkin hermot. Myös aikuisille mm. tanssi- ja fudispelejä!

Säilytyslokerot

Varsinkin talvitakit ja muut isommat kantamukset voit jättää säilöön enintään 14 vuorokaudeksi.

Arctic Bar

Vaikka olisit matkalla etelän lämpöön, voit piipahtaa ensin Lapin tunnelmissa nauttimassa drinkin revontulia jäljittelevän valoseinän loisteessa. Tässä baarissa on myös mahdollista haukata raitista ulkoilmaa ulkoparvekkeella. Must myös pienille ja isoille konebongareille.

Lähde: momondo