Vertaa asuntoja

Joululauluilla nuorisotyöhön varoja – antaessaan saa

Joululauluilla nuorisotyöhön varoja – antaessaan saa

  • 20/11/2019

Aurinkorannikon talvipaluumuuttaja laulaja Marja-Liisa Kuosmanen pitää Kohti joulua -hyväntekeväisyyskonsertin ensi tiistaina rannikon nuorison hyväksi. Joululauluja säestävät Antti Sarpila, Heikki Viinamäki ja Diego Suarez. Konsertissa pääset joulun tunnelmaan ikisuosikkien ja muutaman uudenkin laulun kera.

Konsertin tuotto menee Aurinkorannikon seurakunnan nuorisotyöhön. Marja-Liisalle nuorison hyvinvointi on tärkeää ja hän kertoo, että tänä päivänä, kun puhutaan paljon nuorison pahoinvoinnista ja mielenterveysongelmista, niin hän haluaa antaa tilanteen parantamiseen oman panoksensa.

Tunnelmallinen ilta

Konsertissa kuullaan sekä perinteisiä että suhteellisen uusia, jo paikkansa suomalaisten sydämiin vakiintuneita lauluja. Yksi ihan aika uusikin ihanuus mahtuu mukaan, kertoo Marja-Liisa. -Hartaita, koskettavia, iloisia ja vauhdikkaita – kaikkea löytyy. Tämän hetkinen oma lempparini on Toivo maailman, joka on vasta pari-kolme vuotta sitten valmistunut ihana ja koskettava laulu.

Lavalle meno on minulle aina kun kotiin menisin. Se antaa minulle itselleni niin valtavasti positiivista energiaa ja minä niin rakastan laulamista. Antaessaan saa, hän toteaa.

Vauhdikas eläkeläinen

Marja-Liisa on omien sanojensa mukaan eläkkeellä, mutta kertoo, että koko viime kesä meni Kuopiossa kesäteatterissa näytelmässä Vuonna 85 -rockmusikaalissa. Syksyllä laulamisia oli niin häissä kuin hautajaisissa Kuopion seudulla.

Aurinkorannikko oli pitkään Marja-Liisan toinen koti, mutta sitten työt veivät muutamaksi vuodeksi Suomeen. Nyt kun yritys on siirtynyt lastemme käsiin, niin taas pääsemme viettämään aurinkoisia talvia, iloitsee Marja-Liisa. -Talvi täällä Aurinkorannikolla menee tietenkin toivon mukaan paljon ulkoillen ja liikkuen. Lisäksi on suunniteltava ja järjestettävä ensi kesän tapahtumia ja harjoiteltava tulevia konsertteja.

Yritykset mukana talkoissa

Myös Espanja.Comin väelle nuorison hyvinvointi on tärkeää, joten päätimme yhteistyökumppaniemme Sofia -opiston, Hierojaopiston ja West Wind Rentals&Properties kiinteistönvälitysyrityksen kanssa lahjoittaa 100e tähän projektiin. Kuka muu lähtee mukaan?

Paikka: Aurinkorannikon suomalainen seurakunta, Avd De Las Salinas 5 Edificion Detelina, Los Boliches, Fuengirola
Päivä: tiistai 26.11 klo 18.00
Liput 10e ja niitä voi ostaa ennakkoon seurakuntatalolta ja Centro Finlandian lippupisteestä. Lippuja myydään vain 170kpl, jotta kaikilla on paikka hyvällä näkyvyydellä. Konsertti kestää puolen tunnin väliaikoineen n. 2 tuntia. Väliajalla on mahdollisuus ostaa kahvia ja kahvileipää. Myynnissä on myös Marja-Liisan Joululevy “Jollei jouluna ole lunta”, 10e hinnasta puolet lahjoitetaan nuorisotyöhön.

Liity keskusteluun