Vertaa asuntoja

Kaikkea muuta kuin tavallinen ostoskeskus

Kaikkea muuta kuin tavallinen ostoskeskus

  • 14/09/2018

Madridiin saapuu antiostoskeskus X-Madrid, jossa tavallisen shoppailun sijaan voi mm. kiipeillä, sukeltaa ja surffata tekoaalloilla.

Idea syntyi kyselyn myötä, jossa selvisi suurimman osan ihmisistä pitävän ostoskeskuksia samanlaisina ja loppujenlopuksi tylsinä, kertoo Victor Fernandez Zapata, X-Madridin johtaja ja Merlin propertiesin omaisuudenhoitaja.

Kolmekerroksisen ostoskeskuksen alimpaan kerrokseen, joka sijoittuu maan alle, tulee 18 metriä syvä sukellusallas. Lisäksi ostoskeskuksessa tulee olemaan 18 metriä korkea kiipeilyseinän, crossfit kuntosali, luomu supermarketti sekä rullaluistelutila. Vaatekaupat tulevat myymään urbaaninpaa ja alternatiivisempaa muotia, eivätkä ruokakaupatkaan jää sen tavallisemmiksi. Ensimmäiseen kerrokseen katutasolle tulee olemaan popup -liike nettikaupoille, jotka haluavat toimia fyysisesti vain muutamia päiviä. Ylimpään kerrokseen tulee leffateatteri, joka sisältää vähemmän saleja, mutta ne ovat suurempia. Kaksi saleista on mahdollista vuokrata omaan käyttöön. X-Madrid tulee myös sisältämään rannan lentopallopeleille sekä alueen teknologialle, robootti- ja pakopeleille. Paljon hauskaa tekemistä siis koko päiväksi, ja yksi käyntikerta tuskin tulee riittämään!

Ostoskeskus aukeaa ensi vuonna Alcorconin kunnassa Madridissa, Merlin propertiesin sijoitettua projektiin 32 miljoonaa euroa. X-Madrid oli aiemmin nimeltään kauppakeskus Opciòn, joka suljettiin vuonna 2010, ja jonka Merlin properties peri vuonna 2016.

Paikalla tulee olemaan suuret parkkitilat sekä hyvät julkiset liikenneyhteydet.

 

Lähde: idealista.com

 

Liity keskusteluun

Close