Kokonainen kylä myytävänä Asturiaksessa

Julkaistu: 27.08.2020
AjankohtaistaAlue-esittelytAsuminenOstaminen ja vuokraaminen
add one

Jos haaveenasi on ollut kokonaisen oman kylän omistaminen, nyt siihen on mahdollisuus. Asturiaksessa on tarjolla seikkailunhaluiselle muuttajalle, tai muutamallekin, pieni espanjalainen El Mortorion kylä, jossa toimii jo valmis matkailuyritys.

Idealista kertoo, että Pohjois-Espanjassa sijaitsevassa Asturiaksessa on myytävänä pieni idyllinen maalaiskylä El Mortorio. Tällä hetkellä kylässä toimii 48-paikkainen hotelli, jota paikalliset asukkaat ovat hoitaneet, mutta kokonaisen kylänostoprojektin tarjoamat mahdollisuudet ovat loputtomat, ja se toimisi upeana sijoitusmahdollisuutena rauhallista maalaiselämää tai hieman seikkailua etsivälle ihmiselle tai vaikka ystävyysjoukolle.

Kylä sijaitsee vain puolen tunnin ajon päästä rannalta ja 20 kilometrin päässä kauniista ja kuuluisasta näköalakohteesta Mirador del Fitusta.

Kylän koko on 1 115 m², josta 950 m² on rakennettua tilaa. Kokonaisaluetta kylällä on kuitenkin jopa huimat 130 000 m², sillä sen ympärillä on useita tyhjiä tontteja. Matkailuyritystä voi siis laajentaa tai myydä maalle halajaville pysyviä koteja. Tämä trendi on tutkitusti noususuunnassa.

Kylässä on tällä hetkellä 12 rakennusta, joista 8 on ns. maaseutumökkejä, kuten myös perinteinen aitta, sekä 20 käytettävää tonttia. Mökeissä on 2 – 4 makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä ruokailutila. Mökit remontoitiin vuosina 1995 – 2004, ja niissä on oma sisäänkäynti, lämmitys ja yli puolessa myös takka. Kylällä on myös suuri parkkipaikka näiden rakennusten vieressä.

Kylää ympäröivät loputtomilta tuntuvat kauniit asturialaiset maisemat: pellot, metsät ja vuoret sekä kylästä on upeat maisemat aina Picos de Europa vuoristolle asti.

Kylä on ollut myytävänä jo kaksi vuotta, ja sitä hoitavat kyläläiset ovat nyt alentaneet kylän hintaa alle kahteen miljoonaan. Entinen hinta oli 2.37 miljoonaa, ja nykyinen hinta on 1.87 miljoonaa. Tarjouksia toki kannattaa tehdä!

Kuvat ja lähde: Idealista

Lue myös kuuluisasta asturialaisesta siideristä!

https://espanja.com/ajankohtaista/espanjalainen-siideri-sopii-hyvin-ruoanlaittoon-katso-resepti/

 

Jaa:

Costa Bravan rannikko on mahdollisuuksia täynnä

Messillä ja F.C. Barcelonalla eri näkemykset eropykälästä

add one