Vertaa asuntoja

Kolme espanjalaista muotialan yritystä, joihin kannattaa tutustua

Kolme espanjalaista muotialan yritystä, joihin kannattaa tutustua

  • 10/08/2019

Espanjassa on paljon nuoria muotisuunnittelijoita, jotka perinteiden, historian ja maisemien innoittamina luovat uusia brändejä. Nämä brändit valloittavat pikkuhiljaa koko maailman ja niiden määrä kasvaa kasvamistaan hämmästyttäen tuotteiden laadulla ja uusilla stailistisilla suuntauksillaan. Espanjalaisista brändeistä löytyy runsaasti tietoa muotilehtien verkkojulkaisuista, monet bloggarit käyvät keskustelua niistä omissa blogeissaan ja monet suositut muotilehdet laativat niistä omia suosikkirankkauksiaan. Tänään Espanja.Com kertoo muutamista niistä. 

Paloma Barceló

Tämä on yksi kuuluisimmista espanjalaisista kenkämerkeistä maailmalla. Sen historia on alkanut Alicantessa, jo vuonna 1960 Barselo -perheessä, joka alkoi valmistaa espadrilla -nimisiä perinteisiä espanjalaisia jalkineita. Tämä tuotanto on luonut pohjan perheyritykselle. Monen vuoden kuluttua tästä perustajan poika loi oman kenkämalliston, joka säilyttää perinteisiä espanjalaisia vaikutteita, mutta samalla ottaa huomioon nykyaikaisia suuntauksia ja trendejä. Yrityksen jalkineiden tuotanto kehittyy koko ajan hyödyntäen teknologian viimeisempiä saavutuksia niin että kuluttaja voi entistä paremmin nauttia jalkineiden korkeasta laadusta ja mukavuudesta. Tämä merkki on jo valloittanut maailmanmarkkinat – näitä kenkiä käyttävät julkkikset ympäri maailmaa, muotisuunnittelijat ja kaikki, jotka arvostavat laatua ja ainutlaatuisuutta. Kivijalkakauppa sijaitsee Madridissa

Dime Que Me Quieres

Sano minulle, että rakastat minua – juuri tätä tarkoittaa yrityksen nimi suomeksi. Firman suuntaus on käsin tehdyt korut, joka ovat ihana löytö niille, jotka etsivät rakkaudesta, ystävyydestä, hellyydestä ja intohimosta kertovia lahjoja. Merkin perustaja, Eva Verdal on aina unelmoinut ainutlaatuisten esineiden luomisesta rakkaille ihmisille. Muotoilijan pääkriteerit ovat ainutlaatuisuus, yksinkertaisuus, kodikkuus ja inspiraatio. Täältä voit löytää erilaisia koruja eri ikäisille miehille, naisille ja lapsille. Jos haluat teettää ainutlaatuisen korun, lisäten siihen personaalisen kuvan tai ilmauksen, kaupan työntekijät auttavat sinua siinä. Merkin verkkokauppa löytyy osoitteesta https://dimequemequieres.net ja kivijalkakaupat  Madridista.

Traka Barraka

Tämä merkki on kotoisin Bilbaosta. Sen mallistoon kuuluu erikoisia ja värikkäitä naisille tarkoitettuja asusteita, jotka yhdistävät lasten spontaanisuuden ja 1960-luvun retrotyylin. Merkin hauska nimi ja värien myllerrys eivät kuitenkaan tarkoita sitä, ettei mallisto olisi tyylikäs tai hienostunut. Värien ja kultti-retrokuvioiden sekoitus, sellaiset kuten valkoiset ympyrät, geometriset- ja kukkakuviot ja hameiden leveät helmat saavat näiden vaatteiden käyttäjät näyttämään muotilehtien kansikuva malleilta. Viime aikoina merkin suosio on kasvanut huomattavasti sekä Espanjassa että muualla maailmalla. Valikoimaan voi tutustua myös yrityksen kivijalkakaupassa, joka sijaitsee Madridissa ja Facebookissa.

Kuvat: google

Liity keskusteluun