Vertaa asuntoja

Maaseutumatkailua Espanjassa

Maaseutumatkailua Espanjassa

  • 31/08/2014

Maaseutu kiinnostaa yhä useampia turisteja. Heinä-elokuun sesonkiaikana myös espanjalaiset maaseutukohteet täyttyvät. Suosituimpia alueita maaseutumatkailulle löytyy Asturiasin maakunnasta mutta myös Cadizin kohteet keräävät turisteja.

Escapada Rural portaalin julkaisemien tietojen mukaan heinä-elokussa maaseutukohteiden käyttöaste oli 38%. Kohteissa joiden hinta oli alle 20 euroa yöltä henkeä kohden majoittujien määrä oli 41%. Suosituimmat alueet maaseutukohteille löytyvät Asturiasista, missä käyttöaste nousee paikoitellen 52 prosenttiin.

Huolimatta matkailun piristymisestä on maaseutumatkailu ennen kaikkea kesäkuukausien matkailua. Talvikuukausina Espanjaa kiertävä voikin löytää maaseutukohteista mainioita vierailupaikkoja edullisella hinnalla.

Suosituimmat maaseutukohteet olivat Llanes ja Cangas de Onis Asturiasista. Myös saman alueen Villaviciosa sekä Ribadesella mahtuivat kymmenen suosituimman kohteen joukkoon. Cadizin suosituimmat valinnat maaseudulle suuntautuvaan matkailuun olivat El Bosque ja El Gastor. Cantabriasta puolestaan valittiin majoitus Santillana del Mar tai Potes e Isla alueelta.

Tiedot: El Mundo