Vertaa asuntoja

Málagan kunniakonsulaatti sai uudet tilat

Málagan kunniakonsulaatti sai uudet tilat

  • 30/05/2018

Keskeinen sijainti, tyylikkäät puitteet ja historiallinen rakennus olivat Málagan kunniakonsulaatin avajaisiin saapuneiden vieraiden kommentteja uusia tiloja kierrettäessä. Paikalle oli saapunut myös Suomen Madridin-suurlähettiläs Tiina Jortikka-Laitinen.

Kutsuvieraat pääsivät tutustumaan uuteen konsulaattiin, joka on aiempaa sijaintia helpommin löydettävissä. Málagan keskustassa sijaitsevaan konsulaattiin pääsee hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä. Paikallisjunan päätepysäkiltä matka konsulaattiin taittuu kävellen noin 10 minuutissa.

Uudet tilat löytyvät Malagan keskustasta entistä helpommin osoitteesta Calle Córdoba, 6, 4. krs, toimisto nro 401.

Historiallisesta rakennuksesta löytyy myös Tanskan konsulaatti.

Suomen Kunniakonsulaatti Málagassa palvelee alueen asukkaita moni tavoin. Yksi tärkeä apu alueen asukkaille on että konsulaatista voi hakea Suomen passin. Passikone on nyt pysyvästi Málagassa ja kunniavarakonsuli Anneli Talsi muistuttaa että passia hakemaan tulevan pitää varata aika etukäteen.

Málagan alueen suomalaisia asukkaita vastaanottamassa on yleensä kansalaispalveluvirkailijan nimikkeellä työskenteleva Eeva-Liisa Puumala tai kunniavarakonsuli Anneli Talsi. Kunniakonsuli on Santiago Souviron de la Macorra

Yhteiskuvassa kansalaispalveluvirkailija Eeva-Liisa Puumala, varakunniakonsuli Anneli Talsi ja Suomen Madridin-suurlähettiläs Tiina Jortikka-Laitinen.

Málagan kunniakonsulaatti on avoinna arkipäivisin klo 10-13 katso tästä yhteystiedot

Suomen Madridin suurlähetystö katso tästä yhteystiedot

Liity keskusteluun

Close