Vertaa asuntoja

Matkamessuilla on monipuolisesti kokemista

Matkamessuilla on monipuolisesti kokemista

  • 20/01/2017

Matkamessuilla voit tutustua mielenkiintoisiin maihin ja kotimaankohteisiin. Keräsimme jokaiselle jotakin TOP-listan miten monella tapaa voit kokea messut.

Kilpailut

Messuilla on perinteisesti aina runsaasti kilpailuita. Moniin voit osallistua myös netissä, kuten Espanja.Comin Luxus Lomapaketti arvontaan, jossa voit voittaa lennot ja viikon majoituksen Benalmádenan huvivenesatamassa. Osallistuminen onnistuu Facebookissa. Mondo -lehdellä on perinteisesti myös isot palkinnot (kuva).

Mondo

Tekemistä

Thaimaan osastolla voit askarrella kauniita paperisia lootuskukka-asetelmia.

Thaimaan osasto

Asuntoja 3D laseilla

Matkamessuilta voi vuokrata loma-asunnon tai ostaa kiinteistön ihan omaksikin. Ainakin on kiva käydä katsomassa vaihtoehtoja ja tutustua välittäjiin. Zarikon Heidi Saarikko (kuva) on tullut Costa Blancalta tapaamaan uusia ja vanhoja asiakkaita. Vastapäisellä osastolla 7B128 löydät myös Espanja.Comin väkeä sekä 360Hometour.net kiinteistövälittäjät Torreviejasta ja West Wind Rentals&Properties Aurinkorannikolta. 360Hometourin asuntoja voit tiirailla 3D laseilla.Heidi Saarikko

HLBT friendly

Pink Island on HLBT matkailulle omistettu osasto, sinne olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Osastolla juontaa hurmaava Mega-Paula. Ohjelmassa mm. Onnenpyörä, haastatteluja ja Jere Sivonen Show.Mega Paula

 

Syötävää

Paikallisia tuotteita on myytävänä useallakin osastolla. Gavrielidesin tiskillä on aina pitkät jonot, sillä kreikkalainen meze -lautanen on monen suomalaisen suosikki ja kreikkalainen taverna on tunnelmallinen paikka syödä.

 

Musiikkia

Kaikenlaiset musiikkiesitykset vetävät aina väkeä.

Kolme lavallista tietoa

Asiantuntijat ja matkailijat kertovat omia kokemuksiaan ja vinkkejä aamusta iltaan kolmella esiintymislavalla.