Vertaa asuntoja

Matkamessuilla tarjolla myös asuntoja

Matkamessuilla tarjolla myös asuntoja

  • 19/01/2017

Vuoden matkailuhuuma on alkanut Helsingissä. Eilen tarjonnasta nauttivat ammattilaiset, tänään mukaan menoon pääsevät kaikki muutkin. Mukana on yhä enemmän myös kiinteistönvälittäjiä ja Espanja.Comkin on paikalla jakamassa tietoa ja kokemuksia Espanjassa asumisesta.

Kiinteistövälittäjiä on ollut mukana messuilla jo yli 10 vuotta, kertoo Leena Aarniala Matkamessujen näytteilleasettajien asiakaspalvelusta, Espanja.Com ja Ismo Ivakko ovatkin jo vanhoja tuttuja.(kuv. alla). Välittäjien määrä on kasvanut viime aikoina ulkomaillemuuton ja lomailun lisääntymisen myötä. Tänä vuonna tosin Turkista asuntoja myyvät välittäjät jäivät pois, toteaa Leena.

Ismo Ivakko ja Leena Aarniala

Torreviejasta messuille tuli kiinteistönvälitysyritys 360Hometour.net. Seppo Valkonen ja Timo Markkula ovat kokeneita messukävijöitä ja tietävät kuinka tärkeää on antaa kasvot yritykselle. Nykyään asiat hoituvat pääosin netissä, mutta kyllä ensikontakti asiakkaan kanssa on syvempi, jos tapaamme kasvokkain, toteaa Seppo. Tänne meitä tulevat tervehtimään myös vanhat asiakkaamme. Ensimmäinen asuntokauppakin tehtiin jo heti eilen, myhäilee Timo.

Osastolla esitellään sekä vuokra-että ostoasuntoja ja messutarjouksena uuden asunnon varaajille annetaan 3000 euron arvoista Boschin kodinkoneita. Messuilla voi myös katsella asuntoja 3D laseilla, joiden avulla maisemat ja huoneet näkee 360 astetta. Tulkaa käymään ja osallistukaa kilpailuun, jossa voi voittaa majoituspaketin Costa Blancalle, kehottaa Seppo.

Koska Espanja.Com on Espanjassa asumisesta kiinnostuneiden sivusto, olemme tällä kertaa tällä alueella, kertoo Ismo Ivakko. Tervetuloa kysymään kaikenlaisia Espanjaan liittyviä käytännönasioita sekä tutkimaan Aurinkorannikolla, Benalmadenassa toimivan West Wind Rentals & Properties kiinteistönvälitystoimiston vuokra-ja myyntiasuntoja, kutsuu Nina Ivakko. Meidät löytää kaikki osastolta 7B128.

Espanja.Comin Matkamessukilpailu Facebookissa on voimassa ensi maanantai-iltaan asti. Pääpalkintona on lennot ja majoitus kahdelle hengelle Benalmádenassa.

Pääkuva: Seppo Valkonen, Nina Ivakko, Timo Markkula