Matkamessukilpailun voittajat palkintomatkalla

Julkaistu: 25.05.2017
AjankohtaistaAsuminenEläminen ja lomailu
add one

Tammikuisen Matkamessukilpailumme voittajat tulivat Espanjaan nauttimaan palkintomatkastaan. Tavaroiden sijaan kerättiin elämyksiä!

Senja Karjalainen Siikajoelta voitti matkan lentoineen kahdelle hengelle viikoksi Benalmádenan huvivenesatamaan Aurinkorannikolle. Senja otti mukaan nuorimman poikansa 17-vuotiaan Jalmarin, joka on innokas matkustaja. Senja ei ole aiemmin käynyt Manner-Espanjassa ja Jalmarille tämä oli ihan ensimmäinen kerta espanjalaisessa ilmapiirissä.

En millään meinannut ensin uskoa voittoa todeksi, kertaa Senja. Jalmarikin oli sitä mieltä, että äidin vastaanottama voittoilmoitus on varmasti joku huijaus. Viikko Espanjassa kuitenkin kävi toteen ja pari nautti siitä täysin siemauksin. Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko kävi itse hakemassa lomalaiset lentokentältä ja vei satamaan, jossa he nauttivat viikon West Wind Rentals&Properties yrityksen lahjoittamasta upeasta asunnosta. Terassilta oli suora näkymä rannalle ja Senja viihtyi muutenkin sataman upeiden jahtien keskellä.

Vaikka +25 asteen sää oli pohjois-suomalaisten makuun kuuma, niin sataman merellisessä tuulessa se tuntui mielyttävältä. Senjan reuma voi paremmin lämpimässä ja hän nauttikin pitkistä kävelyretkistä.

Jalmari puolestaan tykkää seikkailla ja kokea. Pääsy katsomaan Málaga-Real Madrid peliä oli unelmien täyttymys innokkaalle jalkapallofanille. Liput otteluun oli jo loppuunmyyty, joten en uskaltanut edes toivoa otteluun pääsystä, kertoo Jalmari. -Onneksi Espanja.Comin väki auttoi ja sain peruutuslipun ja pääsin peliin muiden suomalaisen faniseuran C. F Malaga fan club Finlandin jäsenten kanssa. Seuraan tv:stä kansainvälisiä jalkapallosarjoja, mutta onhan se ihan eri asia kun Ronaldo tuulettaa siinä ihan nenän edessä!

Viikon aikana ehdittiin myös köysihissillä Mijasin vuoren huipulle ja Benalmádenan Selwa Marinaan katsomaan delfiinejä ja pingviinejä. Jalmari kävi myös silittelemässä delfiinejä. -Tasainen ja sileä oli sen iho. Meillä oli myös pieni vesisota keskenämme. Delfiini pyrstönsä kanssa taisi voittaa, sillä kastuin ihan läpimäräksi!

Voittopakettiin kuuluneen Välimeren risteilyn Senja ja Jalmari jättivät pois viikon kokemuslistasta. Jalmari oli jo käynyt risteilyllä, joka kuului jalkapalloretkeen. Se päättyi nopeasti, kun puolet väestä voi pahoin ja laiva palasi rantaan aiottua aikaisemmin. Tästä viisastuneena Senja päättikin, että mukavampi olisi lähteä paikallisbussilla tutustumaan Fuengirolaan.

Vaikeinta matkassa taisi olla ruoka-aikojen sovittaminen. Jalmari ihmetteli, kun Espanjassa saa ruokaa vain päivällä klo 14-16 ja illalla klo 20 jälkeen. Espanjalaisten iloinen asiakaspalvelu sai kuitenkin kiitosta molemmilta.

Jaa:

Melkoisia monumentteja

Turvallista ja terveellistä asumista Aurinkorannikolla

add one