Vertaa asuntoja

Menovinkit 1.-3.11.2019

Menovinkit 1.-3.11.2019

  • 30/10/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Benalmádena: Halloween in Benalmádena 31.10.-1.11.

Myös Espanja on tällä viikolla täynnä erilaisia halloween -tapahtumia, ja esimerkiksi Benalmádenassa voi perjantaina katsoa kauhutarinoita. Kauhuhetkeen voi osallistua Arroyo de la Miel -kaupunginosan la plaza de la Mezquita -aukiolla edulliseen
1,5 euron hintaan. Hautausmaa -teemalla varustettu tapahtuma järjestetään torstaina ja perjantaina alkaen kello 19.

Lue lisää halloween -tapahtumasta täältä.

Fuengirola: Media Maratón Ciudad de Fuengirola 3.11.

Sunnuntaina Fuengirolassa järjestetään neljättä kertaa puolimaratoni. Tapahtuma alkaa tarmokkaasti kello 10 Fuengirolan feria-alueelta. Kaikki yli 18-vuotiaat voivat osallistua tähän juoksutapahtumaan, joten lähde kisaamaan tai kannustamaan juoksioita!

Lue lisää Fuengirolan menovinkistä täältä.

Estepona: V FERIA DE ORQUÍDEAS 2.-3.11.

Esteponan kasvitieteellisessä puutarhassa (el Parque Botánico Orquidario) järjestetään tänä viikonloppuna orkidea -tapahtuma. Luvassa on kursseja, keskusteluita, näyttelyitä, myyjäisiä sekä paljon muuta. Jos haluat siis oppia, miten kasvattaa orkideoja, niin suuntaa puistoon alkaen kello 12. Tapahtuman liput ovat aikuisille 3 euroa, lapsille 1 euron.

Lue lisää kaupungin tapahtumista täältä.

Orihuela: Orihuela Tapas Route 31.10.-3.11.

Tapas-tapahtumat ovat suosittuja tapahtumia, sillä niihin on helppo osallistua, ja kukapa ei pitäisi tapaksista! Tänä viikonloppuna Orihuelan kaupungissa voi nauttia perinteisiä tapaksia, gourmet tapaksia, makeita tapaksia sekä Gin-Tonic drinkkejä.

Lue lisää Orihuelan tapahtumasta täältä.

Myös lähellä Alicantea sijaitsevassa Guardamarin kaupungissa nautitaan tapaksia edulliseen 2,5 euron hintaan. Tässä tapahtumassa teemana on historia.

Tutustu tähän Guardamarin tapas-tapahtumaan täältä.

Lähistöllä voi vierailla myös Cartagenan tapas-tapahtumassa vielä tämän viikon ajan. Tässäkin tapahtumassa on mahdollista nauttia juoma ja tapas mukavaan 2,5 euron hintaan.

Katso lisää Cartagenan tapas-tapahtumasta täältä.

Barcelona: Palo Market Fest 2.-3.11.

Barcelonasta löytyy paljon erilaisia ruokatapahtumia sekä markkinoita, ja Palo Market Fest on yksi kaupungin suosituimmista. Tällä kertaa teemana on taide, ja ruoan lisäksi tapahtumasta löytyy muotia, asusteita, sisustustarvikkeita sekä elävää musiikkia. Tapahtuma alkaa aina kello 11, liput ovat alkaen 4,5 euroa.

Lue lisää Barcelonan menovinkistä täältä.

Tutustu myös Madridin nähtävyyksiin täältä.

Menovinkkien kuva: Canva

Liity keskusteluun