Vertaa asuntoja

Menovinkit 1. – 3.2.

Menovinkit 1. – 3.2.

  • 31/01/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Concierto de Jazz Fusión 1.2.

Perjantaina Fuengirolan kaupungin kulttuurikeskuksessa järjestetään ilmainen jazzkonsertti. Esiintymässä ovat Daniel Amat ja Francis Pose yhteistyössä Andrés Litwin kanssa. Tapahtuma alkaa kello 20.30 ja päättyy kello 22.

Lue lisää Fuengirolan kaupungin tapahtumista Facebookista.

Torremolinos: Media Maratón Internacional 3.2.

Torremolinosissa mennään eikä meinata, kun sunnuntaina juostaan kansainvälinen puolimaraton. Reitti lähtee kaupungin stadionilta kello aamulla 9.30. Osallistumismaksu 15 euroa. Tapahtumassa on oma sarja myös senioreille!

Tapahtuman sivut ja lisää tietoa.

Marbella: The Sunday Market – La Catarina 3.2.

Marbellan La Catarina -panimo on tunnettu erilaisista kulttuuritapahtumistaan, mutta sunnuntaina on luvassa markkinatunnelmaa. Myynnissä on muun muassa vinyylejä, vintagevaatteita, asusteita, ruokaa – sekä totta kai olutta. Dj pitää huolen fiiliksestä kello 12-18. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Täältä lisätietoja.

Torrevieja: El Carnaval de Torrevieja 2. – 2.3.

Torreviejassa alkaa lauantaina perinteinen karnevaali, joka jatkuu koko kuukauden ajan. Juhlien ensimmäisenä päivänä nähdään karnevaalien kuninkaiden julistus kaupungin auditoriossa kello 21. Karnevaalien aikana tullaan näkemään erilaisia aktiviteetteja, paraateja ja ennen kaikkea värikästä juhlintaa!

Lisätietoa tapahtumasivulta sekä täältä.

Madrid: Gastrofestival Madrid 23.1. – 10.2.

Madrid muuttuu muutamaksi viikoksi maailman gastronomian pääkaupungiksi, kun Gastrofestival saapuu kaupunkiin jo kymmenettä kertaa. Yli 450 eri paikkaa tarjoaa laadukkaita annoksia, työpajoja ja kokonaisvaltaisia elämyksiä. Tapahtuma levittäytyy jopa museoihin, kirjakauppoihin, elokuvateattereihin ja teattereihin… Tämä on ohittamaton tapahtuma hyvän ruoan ja juoman ystäville!

Lisää tietoja, aikoja ja tapahtumapaikat tapahtuman sivuilta.

Barcelona: Chinese New Year in Barcelona 2.3.

Lauantaina juhlitaan kiinalaista uutta vuotta Barcelonassa. Juhlatunnelmaan pääsee seuraamalla värikästä paraatia Estació del Nord -puistossa kello 11.30 alkaen, josta on hyvä suunnata Passeig Lluis Companys -kävelykadulle jatkamaan juhlintaa. Tapahtuma on tulvillaan mielenkiintoisia pukuja, hahmoja ja asuja!

Lue lisää tästä linkistä.

Teneriffa, Santa Cruz: Passione Italia Santa Cruz 1. – 3.2.

Jos pidä italialaisesta kulttuurista ja ruoasta ja satut olemaan Teneriffalla viikonloppuna, niin suuntaa Il Passione -tapahtumaan.  Luvassa italialaisia herkkuja ja ostoksia sekä erilaisia työpajoja. Passione Italia järjestetään Alameda del Duque de Santa Elena -aukiolla. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Tästä Facebook-tapahtumaan.

Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria: History Of Rock 1. – 2.2.

Ympäri Espanjaa kiertänyt History Of Rock -kiertue saapuu viikonloppuna Gran Canarian pääkaupunkiin. Kansainväliset laulajat tulkitsevat yhdessä rock-bändin kanssa muun muassa tuttuja Elviksen, Beatlesin, Rolling Stonesin, Bon Jovin sekä Led Zeppelinin kappaleita. Konsertit järjestetään Alfredo Kraus -auditoriossa, liput alkaen 40 euroa.

Lisää teatterin ja Facebook-tapahtuman sivuilta.

 

Kuva: Kiinalaisen uuden vuoden kulkue Barcelonassa 2017, Shutterstock

Liity keskusteluun