Vertaa asuntoja

Menovinkit 10.-12.1.2020

Menovinkit 10.-12.1.2020

  • 08/01/2020

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: 37 Festival de Teatro de Málaga 8.1.-9.2.

Jo 37 kertaa järjestetty Málagan teatterifestivaali alkaa tällä viikolla, ja se tarjoaa kuukauden aikana huikeat 70 esitystä. Tänä viikonloppuna voi katsoa esimerkiksi Bacanal-, Entre Bobos Anda El Juego- ja OFF Sala CAMM esityksiä. Esityksiä järjestetään kolmessa eri paikkaa: Cervantes -teatterissa, Echegaray -teatterissa sekä AC Málaga Palacio -hotellissa. Tästä tapahtumasta löytyy kaikille teatterin ystäville katsottavaa!

Katso kaikki esitykset täältä.

Málaga: Circlassica. Una historia de Emilio Aragón 10.-12.1.

Málagassa voi tänä viikonloppuna kokea upean sirkuselämyksen, kun kaupunkiin saapuu esitys, joka vie katsojansa Nimin ja Margotin maagiseen maailmaan. Emilio Aragón tuottama esitys kokoaa orkesterin, trapetsitaiteilijat, jonglöörit ja muut sirkuksen esiintyjät yhteen uudella tavalla. Esitykset järjestetään Palacio de Deportes José María Martín Carpena -aukiolla, liput alkaen 25 euroa.

Lue lisää sirkuksesta täältä.

Marbella: 108 Sun Salutations for 2020 12.1.

Oletko kiinnostunut joogasta ja hyvinvoinnista? Suuntaa sunnuntaina Marbellan maksuttomaan joogatapahtumaan ja aloita uusi vuosi rauhoittumisella. Joogatapahtuma järjestetään Marbellan kaupungin rannalla alkaen kello 12, ja tapahtuma kestää noin kolme tuntia. Tähän tapahtumaan
on hyvä ilmoittautua etukäteen.

Tutustu lisää Marbellan tapahtumaan täällä.

Alicante: Carrera Contra El Cáncer De Mama Ciudad De Alicante 12.1.

Alicantessa uuden vuoden voi aloittaa osallistumalla juoksutapahtumaan ja samalla tukea paikallista rintasyöpäyhdistystä (APAMM). Juoksutapahtumassa voi valita lähteekö suorittamaan neljän vai kahdeksan kilometrin matkaa. Tapahtuma alkaa kaupungin yleisurheilukentältä kello 9.30, mutta tapahtumaan kannattaa rekisteröityä ajoissa.

Tutustu Alicanten hyväntekeväisyystapahtumaan täältä.

Barcelona: DelicARTessen 18 7.-10.1.

Perjantaina Barcelonassa on vielä mahdollisuus nähdä Esther Monturiol -gallerian suosituin taidenäyttely, jossa on esillä yli 300 teosta. Näyttelyssä nähdään muun muassa Mónica Subidén, Mari Iton, Sabine Finkenauerin, Març Rabalin sekä Xevi Solàn teoksia. Näyttely on auki tiistaista perjantaihin kello 10-17.

Tutustu lisää menovinkkiin täältä.

Kanariansaaret: Canary Islands Music Festival 9.1.-9.2.

Kanariansaarten kansainvälinen musiikkifestivaali järjestetään jälleen vuoden 2020 alussa. Tapahtumassa järjestetään korkeatasoisia esityksiä, solistien depyyttejä, orkesterien konsertteja sekä paljon muita esityksiä kaikilla saarilla. Tänä viikonloppuna esimerkiksi Maria Joao Pires esiintyy Gran Canarian Pérez Galdós -teatterissa kello 20. Musiikkifestivaaleilla nähdään myös Anu Tali, joka on suomalais-virolaisen sinfoniaorkesterin perustaja.

Katso kaikki esitykset täältä.

Teneriffa, Costa Adeje: Sing The Musical 3.-31.1.

Lähde katsomaan Teneriffan Costa Adejeen uutta Sign musikaalia tammikuussa. Maagisessa esityksessä nähdään muun muassa akrobaatteja, tanssijoita ja laulajia. Esityksen liput ovat alkaen 30 euroa, sisältäen juomat ja liput voi varata etukäteen.

Tutustu lisää tapahtumaan täältä.

Menovinkkien kuva: Pixabay

Liity keskusteluun