Vertaa asuntoja

Menovinkit 10.–12.5.2019

Menovinkit 10.–12.5.2019

  • 09/05/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!


Málaga: Semana cultural 2019 Cruz Humilladero 11.–19.5.

Málagan Cruz Humilladero -kaupunginosassa järjestetään kulttuuriviikko, joka alkaa lauantaina pyöräilypäivällä. Tapahtuma tarjoaa myös kursseja, näyttelyitä, teatteriesityksiä, paraateja sekä paljon muuta. Tämä on hyvä tilaisuus tutustua myös Málagan keskustan ulkopuoliseen alueeseen!

Lue lisää menovinkistä kaupungin sivuilta.

Benalmádena: Little Italy 10.–12.5.

Benalmádenan Puerto Marina satama on täynnä tapahtumia ja tänä viikonloppuna satamassa juhlitaan italialaisella tyylillä! Luvassa on konsertteja, ruokaa, taidetta, käsitöitä, auto- ja moottoripyöränäyttely sekä ohjelmaa lapsille. Tähän ilmaiseen tapahtumaan kannatta koko perheen ehdottomasti osallistua!

Katso lisätietoja täältä.

Fuengirola: Festival de Yoga de Fuengirola 11.–12.5.

Joogan ystävien kannattaa suunnata taas viikonloppuna Fuengirolaan, jossa vietetään joogafestivaalia kolmatta kertaa. Monipuolisessa tapahtumassa on tarjolla ilmaista joogaa, elävää musiikkia, luentoja, ostosmahdollisuuksia sekä tietenkin herkuttelijoille vaihtoehtoja. Tapahtuma järjestetään Castillo Sohail -linnalla tämän viikonlopun ajan, ja ohjelmaa on aamu kymmenestä iltaan saakka.

Katso tarkempi ohjelma täältä.

Mijas: Feria de quesos y vinos 10.–12.5.

Aurinkorannikolla asuvien ja lomailevien herkuttelijoiden kannattaa suunnata myös tänä viikonloppuna Mija Puebloon, jossa järjestetään juusto- ja viinijuhlat. Tapahtuma järjestetään plaza Virgen de la Peña -aukiolla. Lähde tapahtumaan tekemään hankintoja itselle tai vaikka äidille lahjaksi!

Katso tapahtuman Facebook-tapahtuma täältä.

Valencia: The Festival del Viento 11.–12.5.

Oletko kuullut Valencian suuresta leijatapahtumasta? Tänä viikonloppuna on siis mahdollisuus nähdä satoja värikkäitä leijoja taivaalla samaan aikaan! Tapahtuma järjestetään Calle Pintor Ferrandis -kadun ja Avenida Mediterráneo -kadun välisellä rannalla kahden päivän ajan. Tämä tapahtuma soveltuu koko perheelle.

Katso lisää tapahtumasta täältä.

Quesadra: Fiesta de las Naciones in Quesadra 10.–16.5.

Torreviejan lähellä sijaitsevassa Quesadrassa alkaa tänä viikonloppuna kansainvälinen juhla. Tapahtuman tärkein päivä on lauantai, jolloin nähdään paraati sekä elävää musiikkia. Näiden lisäksi tapahtumassa voi ostaa käsitöitä sekä maistella kansainvälisiä ruokia. Tapahtuma alkaa launataina keskustan Plaza Blanca -kadulla kello 19.

Katso koko ohjelma täältä.

Barcelona: Primera Persona 10.–11.5.

Barcelonassa järjestetään kahdeksatta kertaa taiteellinen Primera Persona -festivaali. Tapahtumassa tuodaan esille taiteen eri muotoja sekä uusia nimiä, ja viikonlopun aikana voi osallistua erilaisiin teatteriesityksiin. Tapahtuma järjestetään Centre de Cultura Contemporània de Barcelona -keskuksessa.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Haluatko tietää lisää elämästä Espanjassa? Tutustu esimerkiksi erilaisiin yrityksiin täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun