Vertaa asuntoja

Menovinkit 11.-13.10.2019

Menovinkit 11.-13.10.2019

  • 09/10/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Torremolinos: IX Concentración Mototurística Ciudad de Torremolinos 11.-13.10.

Tänä viikonloppuna Torremolinosissa nähdään paljon moottoripyöriä, sillä Concentración Mototurística Ciudad de Torremolinos -tapahtuma järjestetään messukeskuksessa. Moottoripyörien lisäksi luvassa on juhlintaa, ruokarekkoja, näyttelyitä sekä erilaisia esityksiä. Osallistu tapahtumaan ostamalla lippu tai lähde vain ihastelemaan näitä moottoripyöriä!

Lue tarkemmat tiedot menovinkistä täältä.

Benalmádena: Benalfest 11.-12.10.

Benalmádena Pueblossa järjestetään tänä lauantaina musiikkifestivaalit Parque de los Nadales -puistossa. Tapahtumassa esiintymässä ovat muun muassa Villanueva, Olivia sekä Fangoria, ja tapahtuman liput ovat alkaen 30 euroa. Perjantaina järjestetään myös ilmainen konsertti Plaza de la Niña -aukiolla kello 22.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Fuengirola: Kävele Naiselle Ammatti 13.10.

Sunnuntaina on hyvä tilaisuus lähteä hyväntekeväisyyskävelylle Fuengirolan rantakadulle. Tapahtuma avulla kerätään jo kymmenettä kertaa varoja Naisten Pankin tärkeälle toiminnalle. Tapahtuma alkaa kello 12 Rafaelin aukiolla, osallistumismaksu 10 euroa.

Tutustu tähän suomalaiseen tapahtumaan täältä.

Fuengirola: Feria del Rosario 6.-12.10.

Jos et ole vielä osallistunut Fuengirolan ferioille, niin nyt sinulla on siihen hyvä mahdollisuus. Viikonlopun aikana järjestetään vielä paljon erilaisia konsertteja ja esityksiä. Päivisin feriat sijoittuvat Fuengirolan kaupunkiin ja illalla juhlat jatkuvat feria-alueella.

Katso koko ohjelma täältä.

Nerja: Feria de Nerja 9.-13.10.

Nerja on ihastuttava kaupunki Málagan itäpuolella, ja tällä viikolla sen kaduilla juhlitaan ferioita. Tuttuun tapaan ferioilla nähdään paraateja, värikästä pukeutumista, erilaisia esityksiä sekä tietenkin espanjalaista musiikkia ja ruokaa. Yhtenä tapahtuman kohokohtana voidaan pitää lauantain paraatia, joka alkaa kello 13 Verano Azul -puistosta.

Katso koko ohjelma täältä.

Barcelona: Gallery Weekend 10.-13.10.

Tänä viikonloppuna Barcelonassa on taiteen ystävlille paljon tekemistä, sillä Gallery Weekend -tapahtumassa on osallisena yli 20 paikkaa. Tapahtuma on suunnattu kaikille taiteen ystäville, ja viikonloppuna voi nähdä jopa yli 70 eri taiteilijan työtä. Osallistu maksuttomaan tapahtumaan vaikka ystävän kanssa!

Katso tapahtuman kohokohdat täältä.

Gran Canaria, San Agustín: Madzoo 2019

Kun talvi alkaa lähestyä, niin myös Kanariansaarten tapahtumien määrä kasvaa. Tänä viikonloppuna Gran Canarialla juhlitaan festivaalia, jossa esiintymässä ovat muun muassa Amelie Lens, Davide Squillace sekä Tania Vulcano. Tapahtuma järjestetään
San Agustínin kaupungissa lähelle Maspalomasia, liput alkaen 40 euroa.

Tutustu esiintyjiin täältä.

Tutustu myös Espanjan asuntoihin täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun