Vertaa asuntoja

Menovinkit 12.-14.10.2018

Menovinkit 12.-14.10.2018

  • 10/10/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Festival Málaga 7.-14.10.

Tällä viikolla Málagassa nähdään ennennäkemätön näyttely, kun Muelle 2 puerto -satama kokoaa historiallisia aluksia yhteen. Tapahtumassa nähdään aitoja mestariteoksia, kuten Nao Santa María, Nao Victoria ja Galeón Andalucía. Tapahtuma on auki kello 10-20, liput alkaen 5 euroa.

Lue lisää täältä

Nerja: Nerja Feria 9.-14.10.

Tällä viikolla vuorostaan Nerjassa alkavat feriat, jossa on luvassa perinteiseen tapaan musiikkia, tanssia, ruokaa, paraateja ja hauskanpitoa. Ohjelmassa on muun muassa konsertteja en la Plaza de España -ostoskeskuksessa: perjantaina on luvassa 80-luvun ilta ja lauantaina esiintyy Niña Pastori. Päivisin tapahtumat sijoittuvat La Plaza Tutti Frutti -ja La Calle Antonio Millon -aukioille.

Lue lisää täältä tai Facebook-tapahtumasta

Barcelona: Brunch – In The City #8 14.10.

Kukapa ei pitäisi brunssista ja livemusiikista? Suuntaa siis sunnuntaina Barcelonan Parc del Fórum -puistoon nauttimaan ruokarekkojen antimista sekä tekemään ostoksia. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Lil Louis, The Founding Father of House, San Proper, Red Axes live ja Uroz. Tapahtuma alkaa sunnuntaina kello 13 ja kestää kello 22 saakka. Liput 11 euroa.

Lue lisää Facebook-tapahtumasta

Madrid: DÍA DE LA HISPANIDAD 12.10.

Lokakuun 12. päivä on Espanjan kansallispäivä, jolloin juhlitaan Espanjan kulttuurin ja Amerikan löytämisen päivää. Tapahtumaan kuuluu vahvasti asevoimien kulkue, joka alkaa tänä vuonna Plaza de Castilla -aukiolta sekä lentonäytös. Tapahtumat alkavat perjantaina kello 11. Lue lisää juhlapäivästä täältä.

Lue lisää tapahtumasta

Lanzarote: Musica Visual 6.-20.10.

Lanzarotella järjestetään jo viidennentoista kerran visuaalisen musiikin festivaali Auditoriums of Jameos del Agua ja Cueva de Los Verdes -auditorioissa. Viikonloppuna esiintyvät muun muassa 12 ENSEMBLE ja T PERCUSSION. Lanzarote on siis paljon muutakin kuin hiekkaa ja merta!

Lue lisää täältä

Marbella: Marbella 4 Days Walking 11.-14.10

Marbellassa järjestettävä kansainvälinen kävelytapahtuma on saanut alkunsa Hollannista jo 102 vuotta sitten. Neljä päivää kestävä tapahtuma kutsuu kävelijöitä ympäri maailmaa tutustumaan Marbellan upeisiin maisemiin ja kävelemään noin 20 tai 30 km päivässä iloisessa seurassa. Sunnuntaina kaikki kävelijät juhlivat suoritustaan kun tapahtuma on saatu päätökseen!

Lue lisää täältä 

Liity keskusteluun

Close