Vertaa asuntoja

Menovinkit 12.–14.7.2019

Menovinkit 12.–14.7.2019

  • 10/07/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Julio Musical 11.–31.7.

Kesäöiden kunniaksi Málagassa järjestetään musiikkitapahtuma, jossa lähes kuukauden ajan kuullaan erilaisia konsertteja. Konsertit järjestetään Gibralfaro -linnalla ja Alcazaba -suihkulähteillä aina kello 22. Lauantaina vuorossa on Ana Benavides pianokonsertti, liput alkaen 10 euroa.

Katso kaikki tapahtumat täältä.

Benalmádena: Veladilla del Carmen 14.–16.7.

Benalmádenan Puerto Marina -satamassa alkaa tällä viikolla Veladilla del Carmen -juhla, jonka juhlinta jatkuu vielä ensi viikkoon saakka. Sunnuntaina päivä alkaa lasten ohjelmilla, tanssiesityksillä ja huipentuu illan musiikkiesitykseen. Lähde katsomaan esimerkiksi valaistuja vene-esityksiä!

Katso tapahtuman mainos täältä.

Fuengirola: Feria y Fiestas de Los Boliches en honor a la Virgen del Carmen 12.–16.7.

Myös Fuengirolassa järjestetään tällä viikolla vastaavaa la Virgen del Carmen -juhlaa. Tässä perinteisessä juhlassa kunnioitetaan merimiesten ja kalastajien suojelupyhimystä, ja se onkin yksi Espanjan suosituimmista juhlista. Varsinainen juhlapäivä on 16.7., mutta tapahtuma kerää ympärilleen myös pienempiä aktiviteetteja. Esimerkiksi lauantaina kello 22 Los Bolichesin kadut valtaa flamenco-esitys!

Katso koko ohjelma täältä.

Katso lisää perinteestä Virgen del Carmen -tapahtumasta täältä.

Marbella: Starlite Festival 5.7.–23.8.

Marbellan kesän yksi isoimmista tapahtumista on musiikkiin keskittyvä Starlite Festival, jota kutsutaan Euroopan parhaaksi boutique -festivaaliksi. Tapahtuma kokoaa yhteen musiikin, kulttuurin ja gastronomian intiimillä ja ainutlaatuisella tavalla. Tänä viikonlppuna esiintymässä ovat Il Divo ja Maluma!

Tutustu kaikkiin esityksiin täältä.

Torrevieja: Flamenco Summer Festival 14.7.

Sunnuntaina Torreviejassa pääsee katsomaan Flamenco-festivalia! Tapahtuma järjestetään kaupungin kansainvälisessä auditoriossa (Auditorio internacional) alkaen kello 20.30. Tässä tapahtumassa on aitoa espanjalaista tunnelmaa!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Barcelona: Brunch -In The Park 14.7.

Brunch -In The Park on jälleen täällä! Tuttuun tapaan Barcelonan Jardines de Joan Brossa -puistossa kuullaan useita eri esiintyjiä, nautitaan ruoasta ja hyvistä esiintyjistä sekä taiteesta. Tapahtuman liput ovat alkaen 12 euroa.

Osta liput suosittuun tapahtumaan ajoissa täältä.

Madrid: Mad Cool Festival 11.–13.7.

Espanjan pääkaupunki on tällä viikolla täynnä ensiluokkaista musiikkia, kun Mad Cool Festival saapuu kaupunkiin. Tapahtumassa esiintymässä ovat muun muassa
suomalainen Alma, Empire of the sun, Gossip ja Miles Kane. Tapahtuman liput ovat alkaen 79 euroa.

Katso kaikki esiintyjät täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun