Vertaa asuntoja

Menovinkit 13.-15.12.2019

Menovinkit 13.-15.12.2019

  • 10/12/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Rastro Cultural Nocturno 13.12.

Málagan La Térmica -kulttuurikeskuksessa järjestetään perjantaina markkinat, jossa yli 50 yritystä tarjoaa tuotteitaan. Tapahtumasta voi ostaa muun muassa sisustustuotteita, antiikkia, muotia, taidetoksia, koruja sekä paljon muuta. Tapahtuma on avoinna kello 19-23.59, ja sinne on maksuton sisäänpääsy.

Lue lisää Málagan tapahtumasta täältä.

Benalmádena: XI Festival Internacional de Navidad 13.-15.12.

Benalmádenan suosittu kansainvälinen joulutapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna, ja tällä kertaa se ottaa vaikutteita yli 20 eri maasta. Tapahtumassa voi tehdä jouluostoksia, kuunnella joulumusiikkia, tai tavata jopa joulupukin! Myös suomalaista joulumusiikkia kuullaan esimerkiksi perjantaina kello 15. Joulutapahtuma järjestetään Plaza de la Mezquita -aukiolla aina kello 13-23.

Katso kaikki mukana olevat maat täältä.

Mijas: Mercadillo Benéfico Fundación Noelia Mijas 13.12.

Lähde perjantaina tutustumaan Mijaksen hyväntekeväisyysmarkkinoille, joiden tuotosta lahjoitetaan osa Noelia -järjetölle sekä Antonio -hoitoon. Markkinat järjestetään Mijas Costan päiväkodilla kello 17-19, ja myynnissä on paljon vaatteita ja leluja lapsille. Samalla matkalla voi myös ostaa joulukuusen tästä tapahtumasta sekä vierailla näillä joulumarkkinoilla!

Lue lisää hyväntekeväisyystapahtumasta täältä. 

Estepona: Feria del Queso”POPI SABOR A MÁLAGA” 13.-15.12.

Juustonystävien kannattaa ehdottomasti tänä viikonloppuna suunnata Esteponan juustotapahtumaan Terraza -kadulle. Tapahtumassa esitellään yli 30 malagalaisen tuottajan juustoja, mutta tapahtumasta löytyy myös viinejä, öljyä, pähkinöitä, oliiveja sekä paljon muita tuotteita. Tapahtuma on maksuton ja se on avoinna viikonloppuna kello 12-20.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Colmenar: Fiesta del Mosto y la Chacina en Colmenar 15.12.

Colmenar on pieni kunta lähellä Montes de Málaga -luonnonpuistoa, ja tänä sunnuntaina siellä juhlitaan Mosto -viinin ja chacinan (kuivattu suolaliha) juhlaa.
Kaupunki on tunnettu näistä perinteiseistä tuotteistaan, ja se tarjoaakin erilaisia tapaksia päivän aikana. Tapahtumasta löytyy myös jouluherkkuja, makeisia, oliiviöljyä, vuohenjuustoa sekä muita paikallisia tuotteita.

Tutustu lisää tapahtumaan täältä.

Torrevieja: Flamenco Christmas 15.12.

Torreviejan Virgen del Carmen -kulttuurikeskuksessa järjestetään Flamenco -joulukonsertti sunnuntaina. Maksuton konsertti alkaa kello 19, ja esiintymässä on monta eri ryhmää, kuten Blanca y Verde -kuoro.

Lue tarkemmat tiedot tapahtumasta täältä.

Barcelona: Lost&Found Market 15.12.

Barcelonasta ei erilaiset markkinat lopu, ja tällä kertaa esittelyssä on Lost&Found -kirpputori. Vintagetyylisestä tapahtumasta löytää vaatteita, asusteita, vinyylilevyä sekä katuruokaa. Maksuton tapahtuma järjestetään Estación de Francia -juna-asemalla kello 11-20.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Menovinkkien kuva: Pixabay

Liity keskusteluun