"> Menovinkit 14.–16.6.2019 - Espanja.com

Vertaa asuntoja

Menovinkit 14.–16.6.2019

Menovinkit 14.–16.6.2019

  • 13/06/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!


Fuengirola: Rock the Coast 14.–15.6.

Fuengirolan kovimmat festivaalit juhlitaan tänä viikoloppuna Mare Nostrum -puistossa, joka sijaitsee Sohail -linnalla. Lavalla nähdään kansainvälisiä nimiä, muun muassa Michael Monroe, Von Herzen Brothers, Scorpions ja Freedom Call. Tapahtuma on lähes loppuunmyyty, joten muista ostaa lippusi ajoissa ja lähde nauttimaan rockista, auringosta ja upeista maisemista!

Katso kaikki esiintyjät täältä.

Marbella: Marbella SUP Festival 15.6.

Suppailuun keskittyvä tapahtuma järjestetään Marbellan Playa del Cable -rannalla. Tapahtumassa nähdään erilaisia kilpailuta, sekä voit testata itse myös lautoja. Koko perheelle soveltuva festivaali alkaa kello 9 ja se kestää iltaan saakka.

Katso Facebook-tapahtuma täältä.

Estepona: 2º FESTIVAL FLAMENCO 15.6.

Myös Esteponassa tapahtuu lauantaina, kun kaupungissa järjestetään perinteinen flamenco -festivaali. Tapahtumassa esiintymässä ovat muun muassa Alonso El Purili, Ana Fargas ja José Canela. Festivaalia vietetään Plaza de Toros -aukiolla alkaen kello 22, liput alkaen 25 euroa.

Katso koko esiintyjäkattaus täältä ja tutustu myös kaupungin muihin tapahtumiin.

Torrevieja: Gastronomic Week Torrevieja 10.–14.6.

Perjantaina ehdit vielä osallistua Torreviejan gastronomiseen ruokatapahtumaan! Meriteemaisessa tapahtumassa on mukana viisi ravintolaa, jossa voi nauttia herkullisen menuun 50 euron hintaan. Perjantaina La Barra de Manolo -ravintola tarjoaa parastaan. Tällä tapahtumalla on hyvä aloittaa viikonloppu!

Katso lisää tietoa menovinkistä täältä.

Alicante: Festival de Yoga Alicante 15.6.

Joogasta pitävien kannattaa suunnata tällä kertaa Alicanteen, jossa järjesteään joogafestivaalit. Tarjolla on tietenkin erilaisia joogamuotoja, luentoja, konferensseja,
työpajoja, konsertteja, markkinat sekä ohjelmaa lapsille. Ilmainen tapahtuma järjestetään Pabellón Pedro Ferrándiz -keskuksessa alkaen kello 9.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Barcelona: Mybarrio Pop Up d’Estiu 15.–16.6.

Barcelona on tänä viikonloppuja muotitietoisen kohde, sillä kaupungissa järjestetään desingin pop up -tapahtuma. Mukana on taiteilijoita, suunnittelijoita, projekteja, yrittäjiä sekä erilaisia ​​näytteilleasettajia joka päivä. Tee upeita löytöjä, nauti ruoasta, osallistu työpajoihin sekä kuuntele elävää musiikkia – siitä on tämä tapahtuma tehty. Ilmottaudu tapahtumaan, sillä se on hyvin suosittu!

Lisää tästä menovinkistä löydät Facebookista.

Oletko vuokraamassa asuntoa Espanjassa? Katso tyypillisimmät virheet artikkelistamme.

Menovinkkien kuva: Pixapay

Liity keskusteluun