Vertaa asuntoja

Menovinkit 15.-17.11.2019

Menovinkit 15.-17.11.2019

  • 13/11/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Feria Outlet de Málaga 15.-17.11.

Shoppailijat huomio! Málagan messukeskuksessa (Palacio de Ferias y Congresos) järjestetään tänä viikonloppuna suuret alennusmyynnit, josta voi löytää muun muassa vaatteita, jalkineita, asusteita, kosmetiikkaa sekä paljon muuta. Mukana on paljon tunnettuja merkkejä kuten Nike, Fila, NYX, Adidas ja Reebok jopa -80 % alennuksella. Tapahtuma on auki aina kello 10-22.

Tutustu tarjouksiin täältä.

Torremolinos: XXXII Cross Torremolinos 17.11.

Jos kaipaa urheilullisempaa tekemistä, kannattaa suunnata sunnuntaina Torremolinosiin maastojuoksu-tapahtumaan. Halutessaan voi ilmoittautua noin 5 kilometrin mittaiselle matkalle, jossa juostaan ympäri kaupungin puistoaluetta. Tapahtuma järjestetään Pinar de los Manantiales -puistossa kello 10.30-14.

Tutustu lisää menovinkkiin täältä.

Benalmádena: Semana Flamenca de Benalmádena 15.-22.11.

Tänä perjantaina Benalmádenassa alkaa flamencoon keskittyvä tapahtuma, jossa järjestetään viikon ajan erilaisia konsertteja. Esimerkiksi perjantaina kaupungin kulttuuritalolla järjestetään esitys kello 21, ja lauantaina Taurino-museossa kello 14. Tämä on loistava tilaisuus tutustua espanjalaiseen kulttuuriin!

Katso kaikki esitykset täältä.

Marbella: Sport Weekend Marbella 15.-17.11.

Marbellassa järjestetään tänä viikonloppuna Espanjan suurimmaksi urheilufestivaaliksi kutsuttu tapahtuma! Luvassa on näytöksiä, työpajoja, urheilijatapaamisia, eri lajien esittelyä, otteluita sekä paljon muuta. Tapahtuma tarjoaa myös paljon maksutonta ohjelmaa.

Katso koko tapahtuman tarjonta täältä.

Torrox: III Festival Internacional de Cajón Flamenco de Torrox 16.-17.11.

Myös lähellä Nerjaa sijaitsevassa Torroxin kaupungissa voi tänä viikonloppuna lähteä katsomaan flamencoa. Lauantaina ehtii varmasti tapahtumaan mukaan, sillä esityksiä nähdään aina kello 9.30-20.30 välillä. Tämä on hyvä tilaisuus tutustua myös kaupunkiin!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Elche: VegFest 16.-17.11.

Kasvisruokavalio nostaa suosiotaan myös Espanjassa, ja esimerkiksi tänä viikonloppuna Elchen kaupungissa järjestetään vege-festivaali. Ruoan lisäksi tapahtumasta löytyy musiikkia, luentoja, kursseja sekä paljon muuta. Hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään kaupungin kulttuurikeskuksessa
kello 10-18, ja tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

Tutustu lisää tapahtumaan Facebookista.

Valencia: Concerts de La Marina en a la Pèrgola con Cervezas Alhambra 21.9.-14.12.

Oletko vieraillut jo Valencian sataman maksuttomissa konserteissa? Tänä lauantaina esiintymässä ovat Megansito El Guapo, LUNA KI, Miqui Brightside ja Monterrosa.
Musiikki soi rannalla aina kello 11.30-14.30.

Katso myös muut esiintyjät ja päivät täältä.

Barcelona: ¡Monumental Club baila su Last Dance! 16.11.

Mielenkiintoinen koko perheen tapahtuma, Monumental Club, järjestetään jälleen lauantaina Barcelonassa. Viimeistä kertaa tällä kaudelle järjestettävässä tapahtumassa voi kuunnella musiikkia, herkutella katuruoalla tai osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Tapahtuma on avoinna kello 12-22, liput alkaen 5 euroa.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Tutustu myös Madinat al-Zahran kaupunkiin täältä.

Menovinkkien kuva: Pixapay

Liity keskusteluun