Vertaa asuntoja

Menovinkit 16.–18.8.2019

Menovinkit 16.–18.8.2019

  • 15/08/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Feria de Málaga 14.–25.8.

Tällä viikolla Málagassa alkavat kuuluisat ja perinteiset feriat. Tapahtumassa on tarjolla runsaasti erilaista ohjelmaa, joten tämä tapahtuma on monen makuun! Esimerkiksi lauantaina kello 14 kaupungin keskustassa nähdään flamenco -esitys ja sunnuntaina musiikkia kuullaan pitkin päivää.

Katso koko tapahtuman ohjelma täältä.

Benalmádena: Virgen de la Cruz 14.–18.8.

Benalmádena Pueblossa starttasi tällä viikolla myös Virgen de la Cruz -feria. Nauti viikonlopun ajan esimerkiksi suklaasta, lasten aktiviteeteista, konserteista, erilaisista esityksistä sekä espanjalaisesta kulttuurista! Puolen yön aikaan tapahtumassa kuullaan aina elävää musiikkia.

Valitse suosikkisi tapahtuman ohjelmasta täältä.

Fuengirola: Brunch -In Fuengirola 18.8.

Barcelonassa ja muualla Espanjaa suuren suosion saavuttanut Brunch -In the Park suuntaa tänä sunnuntaina Fuengirolaan. Tällä kertaa esiintymässä ovat muun muassa Marco Carola ja Adam Beyer, ja musiikin lomassa voi nauttia gastronomiasta sekä erilaisista aktiviteeteista. Tapahtuma järjestetään Marenostrum Fuengirola  -festivaalialueella.

Lue lisää Brunch -In Fuengirola menovinkistä täältä.

Sevilla: Perseidas 2019 – El Berroca 17.8.

Oletko vieraillut jo upeassa Sevillassa? Erilaisten nähtävyyksien lisäksi tänä viikonloppuna kaupungissa voi ihastella tähtitaivasta Finca de El Berrocal keskuksessa. Tapahtumassa pääset katsomaan tähtitaivasta kaukoputkien avulla.

Lue lisää tapahtumasta Facebook -tapahtumasta.

Torrevieja: Carnival Parade Summer 16.8.

Lähde perjantaina mukaan Torreviejan kesäiseen paraatiin! Tapahtumassa on monta esitystä, joten voit valita niistä suosikkisi. Juhla järjestetään Cultural Virgen del Carmen -kulttuurikeskuksessa alkaen kello 20.30.

Lue lisää menovinkistä täältä ja tutustu myös muihin kaupungin tapahtumiin.

Barcelona: Festa Major de Gràcia 15.–21.8.

Gràcian naapurustossa Barcelonassa juhlitaan tällä viikolla juhlaa, joka muuttaa kadut värikkääksi ihmemaaksi. Luvassa on taidetta, musiikkia, aktiviteetteja koko perheelle ja esityksiä lähes kellon ympäri. Tähän tapahtumaan kannattaa kulttuurinnälkäisen osallistua!

Tutustu tapahtumaan täältä ja valitse sinulle sopiva aktiviteetti.

Ps. Oletko tutustunut jo Espanjantori.Com -palveluun? Myy, osta tai vuokraa tavaroita, vaatteita, asuntoa tai mitä vain!  Tilin luominen palveluun on ilmaista, joten toimi nyt.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun