Vertaa asuntoja

Menovinkit 17.–19.5.2019

Menovinkit 17.–19.5.2019

  • 16/05/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: MOMA 2019, IV Salón de la moto de Málaga 17.–19.5.

Haaveiletko omasta moottoripyörästä tai kenties omistat jo sellaisen? Suuntaa tänä viikonloppuna Málagan messukeskukseen, jossa järjestetään suuri moottoripyöränäyttely. Pyörien ihastelun lisäksi tapahtumassa voi tehdä ostoksia, katsoa esityksiä sekä inspiroitua. Tapahtuman liput ovat alkaen viisi euroa.

Katso tapahtuman tarkempi aikataulu täältä.

Benalmádena: Ruta de la Tapa saludable 10.–19.5.

Tänä viikonloppuna on viimeinen mahdollisuus osallistua Benalmádenan suosittuun tapas -tapahtumaan. Tällä kertaa teemana on terveellinen ruoka ja mukana on lähes 30 ravintolaa ympäri kaupunkia. Tuttuun tapaan voit äänestää myös suosikkiasia ja osallistua arvontan. Tämä on hyvä mahdollisuus tutustua välimeren ruokavalioon!

Katso lista ravintoloista tapahtuman Facebookista.

Fuengirola: Fuengirola se mueve 18.5.

Fuengirolan liikuntapahtumassa järjestetään kevään ja kesä aikana kahdeksan erilaista liikuntapäivää. Tänä lauantaina kolmella eri rannalla järjestetään ilmaisia urheiluaktiviteetteja alkaen kello 11. Playa del Castillo -rannalla järjestetään jalkapalloa, Playa de Los Boliches -rannalla muun muassa joogaa ja Playa de las Gaviotas -rannalla lentopalloa. Jos et ehdi tänä lauantaina osallistua tapahtumaan, ei hätää, tapahtuma jatkuu kesäkuuhun saakka.

Katso koko ohjelma Facebook-tapahtumasta.

Mijas: I Festival de Espeteros Andaluces en la Cala de Mijas 17.–19.5.

Mijaksessa järjestetään taas ensimmäistä kertaa sardiinivartaisiin keskittyvä tapahtuma. Ruokatapahtumassa pääsee herkuttelemaan edullisesti espanjalaisille tyypillisellä ruoalla sekä osallistumaan erilaisiin kilpailuihin. Tapahtuma järjestetään la Cala de Mijas -kaupunginosan Supersol supermarketin pihassa perjantaista sunnuntaihin.

Katso menovinkin tarkempi aikataulu täältä.

Torrevieja: Pregón Romería 17.–19.5.

Perinteistä Pregón Romeriaa juhlitaan tänä viikonloppuna Torreviejassa. Kolmen päivän ajan Parroquia de El Salvador -seurakunnassa järjestetään perinteistä ja ilmaista ohjelmaa. Perjantaina ja lauantaina ohjelma alkaa kello 18, sunnuntai alotetaan jo kello 10.

Tutustu aikatauluun täältä.

Tarragona: Tarraco Viva festival 5.–19.5.

Tänä viikonloppuna on myös viimeinen mahdollisuus osallistua Tarragonan kansainvälisen kulttuurin tapahtumaan. Ilmaisessa tapahtumassa keskitytään erityisesti roomalaiseen kulttuuriin ja sen perinteisiin. Luvassa on näyttelyitä, työpajoja, konferensseja, konsertteja, viininmaistelua sekä paljon muuta. Tästä tapahtumasta löytyy kaikille tekemistä!

Katso menovinkkien verkkosivut täältä.

Barcelona: The Night of the Museums in Barcelona 18.–19.5.

Yli neljätuhatta museota ja neljäkymmentä maata avaavat ovensa yleisölle ilmaiseksi tänä viikonloppuna, ja esimerkiksi Barcelonassa on mahdollista osallistua tähän menovinkkiin. Valitse yli 80 vaihtoehdosta ja lähde tutustumaan näyttelyihin, konserteihin, esityksiin, työpaijoihin sekä muihin kulttuuritapahtumiin. Mukana olevat paikat ovat avoinna yli puolen yön, tästä tulee mielnkiintoinen kokemus!

Katso mukana olevat yritykset tästä.

Tutustu vielä Espanjan asuntoihin täältä.

Menovinkkien kuva: Pixapay

Liity keskusteluun