Vertaa asuntoja

Menovinkit 18.-24.9.2020

Menovinkit 18.-24.9.2020

  • 17/09/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

Biergarten Beer Festival, Barcelona

Oluen ystäville löytyy nyt mielenkiintoinen tapahtuma Barcelonassa, nimittäin vuosittaiset olutfestivaalit. Tapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna 18.-20.9. sekä ensi viikolla 23.-27.9. Festivaaleilla on erilaisten oluiden lisäksi myös ruokaa, livemusiikkia, kilpailuja, maisteluita ja muuta. Tapahtuma on ilmainen, mutta paikka tulee varata etukäteen.

Lue lisää tästä.

Fling-esitys, Madrid

Tänä viikonloppuna voi Madridissa suunnata seuraamaan mielenkiintoista koko perheelle soveltuvaa sirkusesitystä Teatro Circo Priceen. Esityksessä yhdistyy mm. akrobatia ja hulavanteella tehtävät liikkeet.

Lue lisää tästä.

World Paella Day, Valencia

Nimensä vastaisesti tänä vuonna paellapäivä on itse asiassa paellaviikko Valenciassa. Perinteiselle espanjalaiselle ruualle omistettua päivää juhlitaan yleensä 20.9., mutta nyt voit nauttia hyvästä ruuasta ja kulttuurista 11 päivän ajan yli 60 ravintolassa 17.-26.9.

Lue lisää tästä ja katso osallistuvat ravintolat ja menut tästä.

Dark Iceland -näyttely, Fuengirola

Jos valokuvanäyttelyt kiinnostavat, lähde katsomaan Fuengirolassa Charo Rodríguezin ja Juanjo Martinin näyttelyä. Artistien valokuvissa on kuvattu väritöntä ja ‘sotkuista’ Islantia maan normaalisti rikkaan värin ja kulttuurin vastaisesti, joilla pyritään tuomaan esille erilaista näkökulmaa maan upeista maisemista. Näyttely on nähtävissä 28. syyskuuta asti.

Lue lisää tästä.

Table Top Sale markkinat, Santa Cruz de Tenerife

Teneriffalla voi tänä sunnuntaina 20. syyskuuta suunnata klo 15 – 19 The Terrace Bariin alennusostoksille. Table Top Sale markkinoilta löytyy tarjoushinnalla mm. vaatteita, kenkiä, kakkuja, kortteja, kirjoja, kalusteita sekä paljon muuta.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun