Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 19.1.-21.1.2018

Viikonlopun menovinkit 19.1.-21.1.2018

  • 18/01/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Ennakkoäänestys 19.-20.1.

Presidentinvaalit ovat käynnissä ja ennakkoäänestys on alkanut. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa suoraan oman ehdokkaan valintaan. Tässä lisää aiheesta Espanja.Comin artikkelista, jossa myös äänestyspaikat ja -ajat Espanjassa. Huom! Kanariansaarilla  ei ole äänestystä enää sunnuntaina 20.1

Lue lisää tästä.

La Fábrica de Cerveza

Málagan keskustassa aukesi torstaina 18.1  Cruzcampon uusi panimo-ravintola-baari. Siellä voi oluen valmistuksen ihastelun ohella maistella artesaaniolutta kyytipojan kanssa ja sunnuntai-iltaisin elävää musiikkia klo 20.30.

Lue lisää tästä.

Patina por Cudeca 20.1.

Benalmádenan jäähallissa (Club De Hielo de Benalmádena) järjestetään lauantaina hyväntekeväisyystapahtuma syöpää vastaan. Tapahtuman tavoitteena on kerätä rahaa Málagan alueen syöpäpotilaille. Normaalia edellisempi hinta on aikuisille 10 € ja lapsille 5€ sisältäen luistimien vuokran ja pääsyn jäälle. Tapahtuma on avoinna klo 12.30-14.30 ja se soveltuu hyvin lapsiperheille. Lähde tekemään hyvää luistelemalla!

Lue lisää tästä.

On the garage 21.1.

Oletko vieraillut jo ”on the garage” kirpputorilla Barcelonassa? Tänä sunnuntaina kirpputori avaa taas ovensa asiakkaille. Paikalla on yli 100 myyjää myymässä vintagea, keräilyesineitä, käsitöitä sekä paljon muuta. Tapahtuma on avoinna klo 11-20.

Lue lisää tästä.

Fitur 17.1.-21.1.

Madridissa järjestetään tällä viikolla kansainväliset matkamessut. Messuilla kohtaavat alan ammattilaiset sekä matkailusta kiinnostuneet kuluttajat. Viime vuonna messuille osallistui lähes 10 000 yritystä, joten tapahtumassa löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lähde hakemaan messuilta inspiraatiota seuraavaan matkaan!

Lue lisää tästä.

Volumes 20.1.

Valencian suunnalla asuvien kannattaa suunnata lauantaina Volumes -tapahtumaan, jossa pääsee nauttimaan päivän ajan ilmaisesta musiikista. Tapahtuma tarjoaa musiikkia ja visuaalisia esityksiä paikallisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta. Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille ja on avoinna klo 12-23.

Lue lisää tästä.

San Sebastián 19.1.-20.1.

Adejen kaupungissa Teneriffalla vietetään San Sebastiánin juhlaa lauantaina. Tätä pyhimysten juhlaa vietetään aina tammikuun 20. päivä. Tapahtumassa nähdään perinteisesti kulkueita, hevosia, musiikkia, tanssia ja espanjalaista kulttuuria.

Lue lisää tästä.

 

Kuva: adeje.es