Vertaa asuntoja

Menovinkit 19.-21.10.2018

Menovinkit 19.-21.10.2018

  • 17/10/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Espanja.Comin Asuntomessut 19.10 sekä Terveys- ja Hyvinvointimessut 20.10.

Espanja.Com järjestää Aurinkorannikolla syyslomaviikolla kahdet messut, joissa on monia suomalaisia kiinnostavia aiheita. Perjantaina messuilla tietopaketti Espanjan kodin hankinnasta, remonteista, energiasta ja sisustuksesta, lauantaina tutustutaan paikallisiin terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaisiin. Las Palmeras -hotelli, liput 5 € / päivä, 8 € / molemmat messut.

Lisää messuista: Espanjan Asuntomessut sekä Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut

Fuengirola: FugeFest 19.-20.10.

FugeFest on jo ilmiö! Tulevana viikonloppu kokoaa jo neljännen kerran Fuengirolaan huiman suomalaisartistien kavalkadin. Palacio de la Pazin lavalle nousevat muun muassa Lauri Tähkä, Pelle Miljoona Oy, Elastinen, Reino Nordin, Yö ja Emma Gaalassa vuoden tulokkaaksi valittu LEO. Erikoiskeikan heittävät Kuningattaret feat Danny.

Lue lisää täältä.

Málaga: Celebra Málaga 19.-21.10.

Tänä viikonloppuna kannattaa suunnata Málagan messukeskukseen, jos on lähiaikoina suunnittelemassa juhlia! Tällä kertaa inspiraatiota löytyy erityisesti häiden suunnitteluun ja ohjelmassa on myös muotinäytöksiä. Liput messuille alkaen 5 euroa.

Lue lisää täältä.

Málaga: EAmálaga 2018 20.10.

Jos messut eivät ole sinun juttusi, on Málagassa tarjolla viikonloppuna myös reilusti kulttuuria, kun EAmálaga järjestetään kolmatta kertaa. Tällä kertaa mukana on yli 20 paikkaa ympäri Málagaa, jossa voit käydä tutustumassa paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin. Tarjolla on lisäksi työpajoja, taiteilija tapaamisia sekä paljon muuta.

Lue lisää täältä tai Facebook-tapahtumasta.

Alicante: 5 Vegan Fest Alicante 20.-21.10.

Alicantessa järjestetään jälleen vegaanifestivaalit Las Cigarreras -kulttuurikeskuksessa tulevana viikonloppuna. Tapahtuman tavoitteena on lisätä tietoisuutta eläinten oikeuksista, sekä tarjota informaatiota konferenssien kautta. Tapahtumassa pääset myös kuuntelemaan musiikkia sekä katsomaan näyttelyitä. Festivaaliin on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää Facebook-tapahtumasta.

Barcelona: Barcelona Vintage Market 21.10.

Sunnuntaina Barcelonassa pääsee tekemään ostoksia Vintage-markkinoilla Nau Bostik -kulttuurikeskuksessa. Tapahtumassa pääset ostosten lisäksi nauttimaan street foodista, konserteista, musiikista, taiteesta ja jopa lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa. Lähde katsomaan mitä markkinat tarjoavat sinulle, tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Lue lisää täältä.

Madrid: Estampa Contemporary Art Fair 18.-21.10.

Madridissa pääsee nauttimaan kulttuurista tälläkin viikolla, kun kaupungin valtaa Estampa Contemporary Art Fair. Tapahtuma on nykytaiteen messu, joka kokoaa yhteen yli 75 espanjalaista ​​ja kansainvälistä galleriaa. Tänä vuonna vierailevana taiteilijana toimii Ángela de la Cruz, joka voitti vuonna 2017 kansallisen kuvataiteen palkinnon. Liput tapahtumaan alkaen 15 euroa.

Lue lisää täältä.

Fuenteventura: Santa Marta 18.-21.10.

Fuenteventuralla kannattaa suunnata viikonloppuna Costa Calmaan, jossa juhlitaan Santa Martaa. Tapahtumassa on paljon tekemistä lapsille, kuten kasvomaalausta, diskoja sekä animaatioita. Myös aikuisille on järjestetty ohjelmaa ja tapahtuma tarjoaakin erilaisia otteluita, esityksiä, konsertteja sekä paljon muuta loppuviikon ajan.

Lue lisää täältä.

Liity keskusteluun