Vertaa asuntoja

Menovinkit 2.-8.10.2020

Menovinkit 2.-8.10.2020

  • 01/10/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

MOA markkinat, Alicante

Tänä viikonloppuna 3. – 4. lokakuuta voi Alicantessa suunnata Noches Mediterraneas -konserttipaikalle, jos markkinat sekä kulttuuri kiinnostavat. MOA eli Mercat Obert d’Alacant tarjoaa markkinoita molempina päivinä, sekä musiikkiesityksiä, työpajaa, lasten esityksiä ja hyvää ruokaa.

Lue lisää tästä.

Brain Film Fest, Barcelona

Barcelonassa voi lähteä tutustumaan Brain Film festivaaleille 1. – 3. lokakuuta. Nimensä mukaisesti festivaaleilla esitetään lyhyetlokuvia ja teoksia liittyen mieleen ja aivoihin, ja on omistettu niiden sairauksille, mutta myös niiden loputtomille kyvyille ja tiedoille, jotka muokkaavat ihmistä.

Lue lisää tästä.

Volumens festivaali, Valencia

Valencian tämän viikonlopun festivaaleilla voi lähteä 1. – 3. lokakuuta seuraamaan kaikkea musiikista taiteeseen, tieteeseen ja teknologiaan. Volumens-festivaalit sisältävät muun muassa esityksiä, konsertteja, puheita, työpajoja, audiovisuaalisia esityksiä ja paljon muuta.

Lue lisää tästä.

Joogatunti rannalla, Malaga

Lauantaina 3.10. voi aamulla klo 9.30 suunnata Malagan Chiringuito Caleta Playalle rentouttavalle joogatunnille. Tunnilla harjoitetaan hengitystä, liikkeitä, keskittymistä ja meditaatiota Hatha- ja Kundalini-tekniikoilla yhdistämällä dynaamisia ja staattisia harjoituksia.

Lue lisää tästä.

Xera festivaalit, Jerez de la Frontera

Myös Cadizin Jerez de la Fronterassa voi tänä viikonloppuna 2. – 4.10. suunnata kulttuurin täyteisille Xera-festivaaleille. Festivaaleilla pääosassa on musiikki sekä kaupungin historia ja kulttuuri, jota pyritään tuomaan esille musiikkiesitysten kautta, sekä myös muita koko perheelle soveltuvia aktiviteetteja.

Lue lisää tästä.

Liity keskusteluun