Vertaa asuntoja

Menovinkit 20.-22.9.2019

Menovinkit 20.-22.9.2019

  • 19/09/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!


Málaga: Día de la Bicicleta 22.9.

Sunnuntaina Málagassa juhlitaan pyöräpäivää! Málagan kaupungin järjestämässä koko perheen tapahtumassa voi halutessaan osallistua joko 12 tai 5 kilometrin
pyöräilymatkalle. Tapahtuma alkaa kello 10 ja jatkuu iltapäivään saakka.

Tutustu lisää menovinkkiin täältä.

Torremolinos: Romería de San Miguel y Feria de Torremolinos 22.-29.9.

Torremolinosissa alkaa taas sunnuntaina perinteinen romeria-juhla, joka kestää kuun loppuun saakka. Juhlassa nähdään muun muassa näyttävä paraati, iloista juhlintaa sekä nautitaan perinteistä ruokaa. Tässä tapahtumassa pääsee tutustumaan espanjalaiseen kulttuuriin!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Benalmádena: Outlet fin de verano 19.-21.9.

Benalmádenan Arroyo de la Miel -kaupunginosassa voi tänä viikonloppuna tehdä edullisia löytöjä, sillä kaupungissa järjestetään alennuspäivät. Edullisten hintojen
lisäksi keskustassa järjestetään käsityöläismarkkinat. Tapahtuma on auki aina puoleen yöhön saakka.

Katso tapahtuman juliste kaupungin Facebook-sivuilta.

Fuengirola: Fuengirola A Caballo 21.9.

Lähde viettämään lauantaita Fuengirolaan taiteen ja kulttuurin pariin! Tapahtumassa nähdään hevosia, tanssietyksiä, taidenäyttelyitä sekä paljon muuta alkaen kello 12.
Tapahtuma keskittyy kolmelle aukiolle: plaza de la Constitución, plaza Reyes Católicos ja Condes de San Isidro.

Katso tarkempi ohjelma täältä.

Marbella: Irish Music Festival 20.-22.9.

Espanjassa voi tutustua myös muihin kulttuureihin, ja tällä viikolla voi tutustua muun muassa irlantilaiseen kulttuuriin. The Claddagh Irish Bar järjestää irantilaiseen musiikkiin, kulttuuriin ja ruokaan keskittyvän tapahtuman. Tähän tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Tutustu menovinkkiin täältä.

Estepona: Semana de la Moda 18.-21.9.

Muodista ja shoppailusta kiinnostuneiden kannattaa Benalmádenan lisäksi suunnata tällä viikolla Esteponaan, jossa järjestetään muotiviikot. Joka päivä kello 19.30 kaupungissa järjestetään muotinäytös eri teemalla ja suunnittelijoilla. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se järjestetään rantakadulla (Paseo Marítimo).

Katso myös muut Esteponan tapahtumat täältä.

Torrevieja: California Motor Show 13.-22.9.

Tällä viikolla on viimeinen tilaisuus osallistua Torreviejan moottoriurheilutapahtumaan. Esityksissä nähdään autoja, moottiripyöriä, tulta, hyppyreitä sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tapahtuma järjestetään Zenia Boulevard -parkkialueella, liput alkaen 10 euroa.

Tutustu lisää täältä.

Barcelona: Mecal Air 29.6.-23.9.

Mecal Air on lyhytelokuviin keskittyvä tapahtuma, jossa näytökset pidetään ulkona auringon laskiessa. Tänä viikonloppuna tapahtuma tarjoaa muutaman ylimääräisen näytöksen, joissa nähdään kesän parhaat elokuvat. Elokuvia pääsee katsomaan Jardins d’Elisava -puistossa ilmaiseksi.

Katso menovinkin tarkemmat tiedot täältä.

Kiinnostaako Espanja? Tutustu Espanjan kieleen täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun