Vertaa asuntoja

Menovinkit 23.–25.8.2019

Menovinkit 23.–25.8.2019

  • 22/08/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Feria de Málaga 14.–25.8.

Tänä viikonloppuna on viimeinen tilaisuus tutustua Málagan perinteiseen feriaan. Lauantaina ohjelmaa on koko perheelle aina puolesta päivästä iltamyöhään saakka.
Feriat ovat värikäs espanjalainen juhla, johon kannattaa osallistua!

Tutustu lisää ferian ohjelmaan täältä.

Frigiliana: Festival Frigiliana 3 Culturas 22.–25.8.

Málagan maakunnassa sijaitsevassa Frigilianan kylässä vietetään tänä viikonloppuna kolmen kulttuurin juhlaa. Suosittu tapahtuma yhdistää gastronimian, kulttuurin,
musiikin ja teattterin värikkääksi tapahtumaksi. Tässä festivaalissa on huikean paljon erilaisia tapahtumia, mutta suosittelemme ainakin menemään suosituille markkinoille, jotka aloittavat festivaalipäivät.

Katso koko tapahtuman ohjelma täältä.

Lue lisää Andalucian matkakohteista täältä ja löydä uusi suosikkikaupunki!

Fuengirola: La noche rosa en Marenostrum Fuengirola 24.8.

Lähde kuuntelemaan lauantaina 80-luvun musiikkia Fuengirolan Castillo de Sohail -linnalle! Esiintymässä ovat muun muassa Celtas Cortos, Toreros Muertos ja Bernardo de Los Refrescos. Tapahtuma alkaa kello 19.30, liput alkaen 25 euroa.

Katso lisää Fuengirolan menovinkistä Facebookista.

Antequera: Feria de Antequera 21.–25.8.

Loppukesä on jälleen ferioiden aikaa, ja tällä kertaa esittelyssä ovat vielä Antequeran feriat. Antequera sijaitsee Málagasta pohjoiseen, ja kaupungin feriat ovatkin myös turistien suosiossa. Tuttuun tapaan ferioissa tanssitaan, lauletaan, ihastellaan esityksiä ja osallistutaan erilaisiin aktiviteetteihin – unohtamatta ilotulitusta, joka kruunaa koko feriat.

Katso koko ferian ohjelma ja valitse suosikkisi täältä .

Alicante: La Vuelta a España on the Costa Blanca 24.–26.8.

Tänä viikonloppuna La Vuelta eli Espanjan ympäriajo kulkee Alicanten lävitse. Pyöräilyreitti lähtee lauantaina kaupungin suolajärveltä ja etenee upeita reittejä pitkin. Lähde kannustamaan näitä kovakuntoisia pyöräilijöitä ja tutustumaan kaupunkiin!

Lue lisää La Vuelta -menovinkistä täältä.

Barcelona: Give’me 5! 25.8.

Oletko tutustunut jo Barcelonan Give’me 5! -markkinoihin, jossa ostoksia voi tehdä edulliseen 5 euron hintaan? Markkinoilla on tarjolla vaatteita, kenkiä, vintagea, kasveja, kosmetiikkaa ja ruokaa. Tapahtuma järjestetään El Centre de la Vila -keskuksessa sunnuntaina alkaen kello 16.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta täältä ja lähde viettämään sunnuntaita shoppaillen.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun