Vertaa asuntoja

Menovinkit 23.-29.10.2020

Menovinkit 23.-29.10.2020

  • 22/10/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

Lady Green’s market, Barcelona

Jos puutarhanhoito kiinnostaa, kannattaa tänä viikonloppuna suunnata Barcelonassa Lady Green’s markkinoille, jossa pääosassa ovat kasvit. Markkinoilla on myytävänä kasveja sekä ruukkuja, ja ovat käynnissä lauantaihin 24.10. asti klo 9-19.

Lue lisää tästä.

Maija Poppanen -esitys, Alicante

Lapsiperheille tästä tekemistä! Alicantessa voi lauantaina 24.10. suunnata Centro Social Isla de Cubaan klo 18 katsomaan tunnettua Maija Poppanen -nukketeatteriesitystä. Liput tulee tilata ennakkoon.

Lue lisää tästä.

Jooga-konsertti, Málaga

Nyt on sekä joogan että musiikin ystäville erinomaisesti soveltuva tapahtuma. Málagassa voi nimittäin perjantaina sekä lauantaina suunnata konsertteihin, jossa pääsee itse myös mukaan laulamaan sekä samalla harjoitetaan myös joogaa ja meditaatiota.

Lue lisää tästä.

Ruta de los Misterios, San Fernando

Cadizin San Fernando järjestää tänäkin vuonna Halloween-teemaisesti 15 iltaisin pidettävää “mysteeri” reittiä, joille tulee varata ennakkoon paikka. Reittien lisäksi kaupunki myös koristelee kadut ja nurkat juhlan mukaisesti. Reittejä järjestetään ensi keskiviikkoon 28.10. asti, tänä perjantaina, lauantaina sekä ensi maanantaina ja viimeinen keskiviikkona.

Lue lisää tästä.

Salainen konsertti, Valencia

Jos hamuat hieman mystiikkaa elämään, kannattaa varata paikka tähän lauantaina 24.10. järjestettävään Valencian “salaiseen konserttiin”. Jokainen konsertti on erilainen mutta yhtä taianomainen, ja konsertin esiintyjät sekä paikka paljastetaan 24 tuntia ennen konserttia lipun ostaneille sähköpostilla.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun