Vertaa asuntoja

Menovinkit 24.–26.5.2019

Menovinkit 24.–26.5.2019

  • 21/05/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Fashion rooms 25.5.

Málagassa lauantaina järjestettävässä muotitapahtumassa kerätään yhteen Andalusian suunnittelijoiden luomuksia. La Caja Blancat -auditoriossa järjestettävässä tapahtumassa teemana on tällä kertaa voittajat. Tapahtuma on ilmainen ja se alkaa kello 19.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Marbella: Rally Scooterista Marbella 24.–25.5.

Lauantaina Marbellassa järjestetään hauska tapahtuma, jossa pääosassa ovat klassiset skootterit ja 60-luku. Jos omistat esimerkiksi perinteisen Vespan, suuntaa oman menopelisi kanssa tapahtumaan. Myös katsojatkin on huomiotu tapahtumassa, ja itse skoottereiden lisäksi tapahtumassa järjestetään ilmaisia konsertteja, näyttelyitä sekä erilaisia aktiviteetteja. Tapahtuma järjestetään ympäri Marbellaa.

Katso tarkemmat sijainnit täältä.

Torrevieja: Tapas Route 10.5.–2.6

Joko olet osallistunut Torreviejan tapas -tapahtumaan? Tällä kertaa herkullisen tapaksen ja juoman saa edulliseen 3 euron hintaan, ja mukana on noin 20 ravintolaa. Menovinkki järjestetään Pilar de la Horadada -kaupunginosassa ja ravintolat ovat avoinna kello 12-16 ja 19-23.

Lataa ravintoloiden lista täältä.

Alicante: Spring Festival 24.–25.5.

Ennen kuin kesä virallisesti saapuu, ehditään Alicantessa juhlia vielä kevätfestivaalia. Uudistetussa tapahtumassa esiintymässä ovat Love of Lesbian, Fangoria, Miss Caffeina, Zoo, Viva Suecia sekä moni muu artisti. Festivaali järjestetään Institución Ferial Alicantina (Ifa) -alueella, liput alkaen 35 euroa.

Osta liput tapahtumaan täältä. 

Valencia: A Lake of Concerts 24.5.

Valencia tarjoaa taas ilmaisia konsertteja kesän ajan, ja ensimmäinen konserrti järjestetään perjantaina. Tapahtuma järjestetään yhdessä opiskelijoiden kanssa, ja konserteissa kuullaan muun muassa jazzia, poppia ja latinalaista musiikkia. Konsertit järjestetään Alameda -kaupunginosassa.

Katso kaikki konserttien päivämäärät täältä.

Barcelona: Tapantoni 10.5.–26.5.

Tänä viikonloppuna on viimeinen mahdollisuus osallistua tapas -tapahtumaan Sant Antonin kaupunginosassa. Tässä tapas -tapahtumassa juoman ja tapaksen saa 2,5 euron hintaan, tai koko tapasmenun 25 euron hintaan. Tuttuun tapaan leimoja keräämällä voi osallistua arvontaa, jossa pääpalkintona on huikea illallinen kahdelle (Arvo 100 euroa).

Tutustu menovinkkiin täältä.

Oletko kiinnostunut espanjalaisesta elämästä tai maasta matkakohteena? Tilaa Espanja.Com Uutiskirje ilmaiseksi tästä. Saat tuoreet uutiset ja parhaat Espanjan asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla Espanjan tapahtumista!

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun