Vertaa asuntoja

Menovinkit 26.–28.4.2019

Menovinkit 26.–28.4.2019

  • 25/04/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málagan maakunta: Festival Soles De Málaga 27.4.

Málagan solidaarisuussäätiö järjestää lauantaina festivaalit, jossa tapahtumia löytyy ympäri Málagan maakuntaa. Festivaalissa tärkeässä roolissa ovat musiikki, ruoka, erilaiset esitykset, työpajat sekä luennot. Esimerkiksi Málagan keskustan Alcazabilla -kadulta, alkaen kello 12, löytyy tekemistä niin aikuisille kuin lapsille. Myös Mijas costan sekä Rondan tapahtumat alkavat kello 12 ja jatkuvat puoleen yöhön saakka. Tapahtuman tuotot menevät Málagan niille asukkaille, jotka niitä eniten tarvitsevat.

Lue lisää eri kaupunkien tapahtumista säätion sivuilta.

Fuengirola: Superpesiskilpailu 27.-28.4.

 Jos olet kiinnostunut urheilusta, Fuengirolan pesäpallokilpailu on oiva paikka sinulle! Kauden avaustapahtumassa naisten superpesisottelussa nähdään Rauman Fera sekä Manse PP Tampere klo 13:00. Miesten ottelussa kohtaavat Seinäjoen JumyJussit ja Joensuun Maila klo 14:00. 

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Fuengirola: V Exhibición de Danza Fuengirola 26.4.

Fuengirola juhlii perjantaina kansainvälistä tanssinpäivää Palacio de la Paz- Rauhanpalatsissa. Tapahtumassa Fuengirolan kuusi tanssikoulua esittävät esityksiä, joissa tanssijota on vauvasta vaariin. Tapahtuma on ilmainen ja se järjestetään Rauhanpalatsissa kello 20-22.

Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Myös esimerkiksi Torreviejassa juhlitaan kansainvälistä tanssinpäivää Piscinas naturales Juan Aparicio promenade -kadulla alkaen kello 17. Lue lisää tapahtumasta
täältä.

Estepona: Dìa del residente extranjero 27.4.

Esteponassa vietetään lauantaina ulkomaalaisten asukkaiden päivää, joten tänne kannattaa Aurinkorannikolla asuvien suunnata! Tapahtumassa tutustutaan 17 eri maan kullttuuriin sekä heidän ruokiin, käsitöihin ja perinteisiin. Lähde ainakin katsomaan Flamencoesitystä (kello 17), ukranalaisen kuoron laulua (kello 14.30) sekä argentiinalaista tangoa (kello 17.30). Tapahtuma järjestetään Parque El Calvario -puistossa kello 12.30-19.00.

Katso myös muut Esteponan tapahtumat täältä sekä tutustu muuhun ohjelmistoon. Lue myös lisää kaupungista täältä.

Torrevieja: Torrevieja Book Fair 13.-28.4.

Tänä viikonloppuna on viimeinen tilaisuus osallistua Torreviejan kirjatapahtumaan. Tapahtumassa voi ostaa useilta eri myyjiltä kirjoja, ja myynnissä on myös kansainvälisiä painoksia. Tapahtuma järjestetään Paseo Vista Alegre -kadulla ja sinne on ilmainen pääsy.

Katso menovinkin tiedot täältä.

Madrid: Mulafest 26.-28.4.

Viikonloppuna Madridissa on mahdollisuus osallistua Mulafest kaupunkikulttuurifestivaaliin. Tapahtuma kokoaa kaikki trendikkäät asiat yhteen –
muodin, taiteen, tanssin, teatterin, rullalautailun, tatuonnit sekä muut kaupunkikulttuurin tunnusmerkit. Nauti esimerkiksi lukuisista ulkoilmakonserteista ja taide-esityksistä! Tapahtuma järjestetään Ifema -messukeskuksessa, liput alkaen 20 euroa.

Tutustu tapahtuman verkkosivuihin täältä.

Tenriffa, Puerto de la Cruz: Gastromusic Tenerife 26.-27.4.

Mitä syntyy kun yhditetään Teneriffa, paikallinen ruoka ja livemusiikki? Gastromusic -tapahtuma Puerto de la Cruzissa! Tapahtumassa nautitaan lähiruoasta, useiden eri bändien esityksitä sekä erilaisista kursseista. Perjantaina tapahtumaan on vapaa pääsy, lauantain liput ovat alkaen 15 euroa. Tapahtuma järjestetään Explanada del muelle -kadulla alkaen kello 17. Lähde katsomaan esimerkiksi millainen on Kanariansaarten paras hampurilainen tai miten tehdä terveellistä ruokaa!

Lisäinfoa menovinkistä löydät täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun