Vertaa asuntoja

Menovinkit 28.2.-1.3.2020

Menovinkit 28.2.-1.3.2020

  • 27/02/2020

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Día de Andalucía con Delastillero 28.2.

Perjantaina vietetään Andalucian päivää, ja sen kunniaksi Málagassa voi suunnata esimerkiksi El Ventorrillo -keskukseen, jossa esiintyy muun muassa Delastillero -yhtye. Tapahtuma alkaa kello 14 maksuttomilla musiikkiesityksillä.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Málaga: Unicaja – Real Madrid 1.3.

Urheilun ystävien kannattaa taas suunnata sunnuntaina Unicaja vs. Real Madrid koripallo-otteluun. Ottelu järjestetään Palacio de Deportes “José Mª Martín Carpena” -areenalla alkaen kello 18.30. Pelin liput ovat alkaen 14 euroa.

Lue lisää koripallo-ottelusta täältä.

Torremolinos: TIT Festival presenta Solid Grooves 28.2.

Torremolinosissa pääsee festivaalin tunnelmaan, kun kaupungissa järjestetään musiikkitapahtuma, jossa esiintyy muun muassa Guti, Pawsa ja Dj Michael Bibi. Tapahtuma järjestetään Torremolinosin Auditoriossa alkaen kello 18, ja tapahtumaan pääsee mukaan 28 euron lipuilla.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Benalmádena: Málaga Crazy Festival 26.2.-2.3.

Vauhdikas tanssitapahtuma Málaga Crazy Festival järjestetään Benalmádenan Holiday World Resort -hotellialueella. Viiden päivän ajan tapahtuma tarjoaa erilaisia workshoppeja, tanssitunteja, bileitä sekä paljon muuta. Jos haluat tanssia esimerkiksi hip hoppia tai latinalaisia tansseja, niin suuntaa tänä viikonloppuna Benalmádenaan!

Lue lisää tanssitapahtumasta täältä.

Valencia: RAVE MARKET llega a Valencia. Design, Second Hand & Music 1.3.

Sunnuntain kunniaksi Valenciassa voi lähteä vaikka markkinoille, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa kaupungissa. Luvassa on suuri kirpputori, paljon ostettavaa sekä musiikkia soittava DJ. Tapahtuma järjestetään Radio Cityn tiloissa, ja sinne on maksuton sisäänpääsy.

Lue lisää markkinoista täältä.

Valencia: Fallas 29.2.-19.3.

Yksi Valencian isoimmista tapahtumista, Fallas, alkaa tällä viikolla, ja tuo kaupunkiin menoa ja meininkiä. Juhlat lähtevät käyntiin lauantaina kello 20 värikkäällä pyroktenisellä esityksellä, ja sama teema jatkuu myös sunnuntain mascletà -esityksessä.

Tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Barcelona: 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves 28.-29.2.

Tänä viikonloppuna Barcelonassa saattaa näkyä vanhoja autoja, sillä kaupungissa ajetaan historia-ralli. Ajoreitti alkaa Avenida de la Catedral -kadulta perjantaina kello 12.30. Tähän tapahtumaan kannattaa lähteä ihastelemaan vanhoja autoja!

Lue lisää menovinkistä täältä.

Arona: Noche Andaluza: Concierto de Guitarra de Isabel Martínez 29.2.

Teneriffan Aronassa voi lauantaina lähteä kuuntelemaan musiikkia Andalucialaiseen iltaan. Esiintymässä Infanta Leonor -auditoriossa on espanjalainen kitaristi Isabel Martínez, jonka konsertti palaa 1900-luvulle. Konsertti alkaa kello 20.30, liput 10 euroa.

Tutustu lisää tapahtumaan täällä.

PS. Karnevaalit ovat käynnissä ympäri Espanjaa, joten tutustu niihin viime viikon Menovinkeistä.

Menovinkkien kuva: Flickr

Liity keskusteluun