Vertaa asuntoja

Menovinkit 29.11.-1.12.2019

Menovinkit 29.11.-1.12.2019

  • 27/11/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Salón Motor Ocasión Málaga 29.11.-1.12.

Suuri käytettyjen autojen näyttely järjestetään tänä viikonloppuna Málagan messukeskuksessa. Tapahtumassa nähdään yli 5000 autoa eri merkeiltä ja useista eri luokista. Jos olet suunnittelemassa auton vaihtoa, suuntaa tähän tapahtumaan!

Lue lisää menovinkistä täältä.

Málaga: Málaga Christmas Lights 29.11.

Upeat Málagan jouluvalot syttyvät vihdoin tänä viikonloppuna! Kaupungin Larios-keskuskadulla syttyy perjantaina kello 19 noin 10 000 jouluvaloa luomaan tunnelmaa. Tapahtumassa järjestetään myös oheisohjelmaa, kuten konsertteja sekä erilaisia esityksiä.

Katso tarkempi aikataulu täältä.

Torremolinos: Rockin Tapas 30.11.

Torremolinosin messukeskuksessa (Recinto Ferial) järjestetään lauantaina tapahtuma, jossa yhdistyy ruoka ja musiikki. Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen, jos tuo mukanaan yhden kilon ruokaa hyväntekeväisyyteen. Koko perheelle soveltuva tapahtuma alkaa jo kello 13, joten tapahtumassa on hyvin aikaa tehdä erilaisia ostoksia sekä kuunnella elävää musiikkia.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Fuengirola: Joulumyyjäiset 30.11.

Lauantaina Aurinkorannikon suomalaisella koululla järjestetään perinteiset joulumyyjäiset kello 13-16. Myynnissä on muun muassa juureslaatikoita, leivonnaisia, kukkia, koruja, käsitöitä ja kortteja. Tapahtumassa järjestetään myös kasvomaalausta sekä poniratsastusta, ja paikalla voi nähdä myös joulupukin!

Katso tapahtuman mainos täältä.

Benaoján: Feria de la chacina en Benaoján 30.11.-1.12.

Tällä kertaa esittelyssä on lähellä Rondaa sijaitsevan Benaoján kaupungin menovinkki. Kaupungin tapahtuma keskittyy perinteisen liharuoan, chacinan, ympärille, mutta tapahtumassa voi ostaa myös muun muassa leivoksia, hunajaa sekä leipiä. Tapahtuma on avoinna kello 10-17.

Tutustu lisää menovinkkiin täältä.

Torrevieja: Orfeon Christmas Concert 1.12.

Joulun lähestyessä myös joulukonsertit yleistyvät, ja tänä viikonloppuna Torreviejan kulttuurikeskuksessa kuullaan tunnelmallista musiikkia. Tapahtuman liput ovat 8 euroa, ja konsertin kestoaika on noin kaksi tuntia. Tämä on hyvä tapa aloittaa joulukuu!

Lue lisää konsertista täältä.

Barcelona: Arriba el Time to Eat Fest! 30.11.

Kriitikoiden valitsemat 16 huippukokkia pääsevät näyttämään taitonsa Barcelonan ruokatapahtumassa! Laadukkaiden annosten nauttimisen lisäksi tapahtumassa
voi osallistua erilaisiin työpajoihin, kuunnella musiikkia tai osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Tapahtuma järjestetään lauantaina Maritim -museossa, liput alkaen 3 euroa.

Tutustu lisää tapahtumaan täältä.

Menovinkkien kuva: Pixabay

Osallistu myös Espanja.Comin kyselyyn täältä, ja osallistu arvontaan!

Liity keskusteluun