Vertaa asuntoja

Menovinkit 3.–5.5.2019

Menovinkit 3.–5.5.2019

  • 01/05/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Feria Internacional de los Pueblos 30.4.–5.5.

Tällä viikolla Fuengirolassa juhlitaan “kansainvälisten kansojen” juhlaa, jossa on paljon ohjelmaa jokaiselle päivälle. Tapahtumassa voi tutustua jopa 33 eri kulttuuriin perinteisiin tapoihin, tansseihin, musiikkiin ja ruokiin. Myöskin suomalainen kulttuuri on juhlassa mukana ja muun muassa joulupukki vierailee lauantaina kello 15 Fuengirolan feria-alueella, jonka jälkeen alkaa erilaiset musiikkiesitykset.

Katso monipuolinen ohjelma täältä.

Benalmádena: Feria de Marisco 1.–5.5.

Benalmádenan Puerto Marina -satamassa voi loppuviikon herkutella kala- ja äyriäisruoilla, kun satamassa järjestetään seafood -festivaali. Tapahtumassa juoman saa 1,5 eurolla, katkarapuja 7 eurolla, simpukoita 3 eurolla sekä paljon muuta. Tapahtuma alkaa joka päivä kello 12 ja jatkuu iltaan saakka. Jos et ole vielä tutustunut tähän upeaan satamaan, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus!

Lue lisää menovinkistä täältä.

Tutustu myös suosittuun Marbellan Puerto Banús -satamaan täältä.

Estepona: Costa del Sol Beach Polo Cup 4.–5.5.

Jos sinua tänä viikonloppuna kiinnostaisi tutustua vähän erilaiseen urheiluun, suuntaa Esteponaan katsomaan poolokilpailuja. Tapahtuma järjestetään Kempinski Hotel Bahía -hotellissa lauantaina kello 18-20 sekä sunnuntaina kello 12-14. Kilpailuita pääsee katsomaan ilmaiseksi, mutta voit ostaa myös VIP-paketin, jos haluat herkutella enemmän.

Katso tapahtuman Facebook-tapahtuma täältä.

Jerez: MotoGP 3.–5.5.

Cádizin maakunnassa sijaijatsevassa Jerezissa kuullaan tänä sunnuntaina moottorien pärinää, sillä kaupungissa ajataan MotoGP -osakilpailu. Kisa koostuu 19 eri osakilpailusta, josta yksi ajetaan tietenkin Espanjassa! Kisa ajetaan Jerezin suositulla radalla, joka sijaitsee 10 kilometrin päästä kaupungin keskustasta.

Katso osakilpailuiden päivämäärät täältä ja tutustu lisää rataan täältä.

Santa Pola: Santa Pola Street Food Market 3.–5.5.

Santa Polan kaupunki sijaitsee Torreviejan ja Alicanten välissä, ja tänä viikonloppuna tässä rantakaupungissa järjestetään katuruokamarkkinat. Kolmen päivän ajan tapahtumassa voi nauttia useiden ruokarekkojen antimista samalla kuunnellen elävää musiikkia Plaza de la Constitución -aukiolla. Tapahtumassa on omaa ohjemaa myös lapsille, joten tämä tapahtuma soveltuu koko perheelle. Tapahtuma on avoinna perjantaina alkaen kello 18 ja lauantaina sekä sunnuntaina alkaen kello 12, josta tapahtuma jatkuu aina puoleen yöhön saakka.

Katso tarkka ohjelma täältä.

Madrid: Festimad 24.4.–11.5.

Toukokuun alussa on vielä mahdollisuus osallistua Madridin yhteen perinteisimmistä festivaaleista. Tapahtumassa esiintyy niin tunnettuja rock-musiikin nimiä, kuin vasta nousevia tähtiä. Tänä viikonloppuna esiintymässä ovat muun muassa Amaury Muro, DA Souza sekä Eva Mcbel. Tämä tapahtuma on hyvä tilausuus etsiä uusia lempiartisteja!

Katso kaikki esiintyjät täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun