Vertaa asuntoja

Menovinkit 31.5.-2.6.2019

Menovinkit 31.5.-2.6.2019

  • 30/05/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Benalmádena: Exposición Ventanas Al Interior 21.5.–7.6.

Jos et ole tutustunut vielä Benalmádenan Bil-Bil -linnaan, nyt siihen on hyvä tilausuus. Linnassa järjestetään Franchu Medialdean maalausnäyttely vielä noin viikon ajan. Bil-Bil on tunnettu kohde rannalla, tutustu lisää linnaan täältä.

Katso myös menovinkin Facebook-tapahtuma täältä.

Fuengirola: VII Carrera Familiar Solidaria 2.6.

Sunnuntaina Fuengirolassa voi osallistua hyväntekeväisyys juoksutapahtumaan, ja tällä kertaa teemana on yhteisvastuu. Tapahtumassa on neljä eri juoksumatkaa, jonka vuoksi tapahtuma soveltuu myös perheen pienimmille. Osallistu tapahtumaan Fuengirolan satamassa alkaen kello 9.30, voit myös ilmoittautua tapahtumaan etukäteen.

Lue lisää Fuengirolan tapahtumasta täältä.

Estepona: La Noche en Blanco 1.6.

Esteponan kaupunki järjestää shoppailutapahtuman tänä lauantaina. Casco Urbano de Estepona -alueella sijaitsevissa kaupoissa voi tehdä edullisia ostoksia kello 22-02 välillä. Ota ystäväsi mukaan ja lähde viettämään erilaista iltaa!

Tutustu myös muihin Esteponan tapahtumiin täältä.

Ps. Oletko tilannut jo Espanja.Comin kanta-asiakaskortin? Katso lisää aiheesta täältä.

Torrevieja: Feria de Sevillanas Torrevieja 29.5.–2.6.

Tänä viikonloppuna Torreviejassa järjestetään jo odotetut Sevillanas feriat. Tanssin ja musiikin lisäksi tapahtumassa on mahdollista herkutella sekä osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Ilmaiset feriat järjestetään Torreviejan satamassa keskiviikosta alkaen.

Katso esiintyjen aikataulut täältä.

Valencia: Big Yoga Festival 31.5.–2.6.

Tänä viikoloppuna joogan ystävien kannattaa ehdottomasti suunnata Valenciaan, jossa vietetään suurta joogafestivaalia. Tapahtumassa on mahdollista osallistua työpajoihin, luennoille, keskusteluihin sekä nauttia hyvästä ruoasta ja musiikista. Myös lapsille on järjestetty erikseen ohjelmaa, joten festivaali soveltuu koko perheelle. Tapahtuma järjestetään Valencian satamassa (Marina de Valencia), ja tapahtuman liput ovat alkaen 10 euroa.

Tutustu menovinkkiin täältä.

Barcelona: Palo Market Fest 1.6.

Palo Market Fest palaa jälleen Barcelonan Carrer dels Pellaires -kadulle. Tapahtumassa yhdistyy gourmet ruoka sekä innovatiiviset designtuotteet, unohtamatta elävää musiikkia. Markkinat järjestetään lauantaina kello 11-19, liput alkaen 3,5 euroa. Tämä tapahtuma on trenditietoisen valinta!

Katso myös muut päivämäärät täältä.

Madrid: Madrid book fair 31.5.–16.6.

Tällä viikolla Madridissa alkaa taas pitkät perinteet omaava kirjatapahtuma. Tapahtuma kerää pitkin Paseo de Carruaje -katua ja Retiro -puistoa yli 350 pistettä, joissa voi ostaa teoksia tai vaikka tavata kirjailijoita. Tässä tapahtumasta voi tehdä edullisia kirjalöytöjä ja nauttia rennosta tunnelmasta!

Lue lisää menovinkistä täältä.

Menovinnkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun