Vertaa asuntoja

Menovinkit 5.–7.7.2019

Menovinkit 5.–7.7.2019

  • 04/07/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Cine abierto 28.6.–11.8.

Haluaisitko katsoa elokuvia ulkona lämpimässä kesäsäässä? Nyt tähän on mahdollisuus, kun Málagan elokuvaviikot järjestäjät ulkona elokuvailtoja. Elokuvia voi katsoa niin kaupungin rannoilla, kuin muissa ulkoilmapaikoissa. Esimerkiksi perjantaina Playa El Dedo -rannalla nähdään alkaen kello 22.15 Ferdinand -elokuva.

Katso kaikki esitykset nyt täältä.

Benalmádena: Flamenco 6.6.

Benalmádenassa saa taas nauttia kulttuurista, kun lauantaina kaupungissa järjestetään ilmainen flamenco -esitys. Esitys järjestetään Benalmádena Pueblon Plaza de las tres culturas -aukiolla kello 21. Tämä on hyvä tilaisuus tutustua espanjalaiseen kulttuuriin!

Katso myös muut kaupungin tapahtumat täältä.

Marbella: Marbella Design 4.–15.7.

Tällä viikolla Marbellassa alkaa desingin, sisutuksen ja muotoilun suuri tapahtuma, joka tuo huippumuotoilun Aurinkorannikolle. Kansainvälinen tapahtuma kokoaa
yli 50 yritystä, suunnittelijaa ja galleriaa Marbellan messukeskukseen. Näyttelyssä nähdään muun muassa Villeroy & Bochin, Sandra Amaten ja Adriana Nicolaun teoksia. Tätä tapahtumaa ei kannata ohittaa!

Katso koko ohjelma täältä.

Tutustu myös kuuluisaan ja upeaan Marbellan Puerto Banús -satamaan täältä.

Estepona: Feria de Estepona 2.–7.7.

Esteponassa pääsee tällä viikolla osallistumaan perinteiseen espanjalaiseen feriaan. Tyypilliseen tapaan päivällä tapahtumaa juhlitaan ympäri kaupunkia, kun taas illalla juhlat siirretään feria-alueelle. Viikonlopun ohjelmat alkavat aina kello 12 messualueen kulkueilla, jotka sopivat hyvin koko perheelle.

Katso menovinkin tarkemmat aikataulut täältä.

Torre del Mar: Weekend Beach Festival 3.–6.7.

Lähellä Málagan kaupunkia sijaitsevassa Torre del Marissa pääsee tällä viikolla festivaalitunnelmaa, kun kaupunkiin saapuu Weekend Beach Festival. Kansainväliset artistit soittavat tapahtumassa poppia, rockia, hip-hoppia, elekrorista musiikkia ja kaikkea tältä väliltä! Tämän festivaalin liput ovat alkaen 60 euroa.

Osta liput tapahtumaan täältä.

Barcelona: Summer Fest 6.7.

Barcelonan Summer Fest -tapahtumassa yhdistyvät desing, muoti, vaikuttajat, kurssit, musiikki ja erilaiset esitykset. Tapahtuma kerää yhteen ihmisiä inspiroitumaan, tekemään ostoksia ja nauttimaan hyvästä seurasta ja fiiliksestä. Maksuton tapahtuma järjestetään Casa Gracia -hotellissa lauantaina. Muodista ja kulttuurista kiinnostuneen tulee suunnata tänne!

Katso lisää Facebook-tapahtumasta täältä.

Feria-kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun