Menovinkit 6.-8.3.2020

Julkaistu: 05.03.2020
AjankohtaistaUusimmat
add one

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: FreakCon IV International Manga Festival 7.-8.3.

FreakCon on kansainvälinen tapahtuma, joka on omistettu populaarikulttuurille. Messuihin kuuluvat
TV-sarjat, manga, sarjakuvat, animaatiot, elokuvat, kirjallisuus, roolipelit, lautapeli ja videopelit.
Tapahtuma järjestetään Málagan messukeskuksessa, ja tähän yli 30 000 kävijää keräävään tapahtumaan saa liput kahdeksalla eurolla.

Lue lisää messuista täältä.

Málaga: la Copa de España de Fútbol Sala 5.-8.3.

Espanjan Futsal Cup käynnistyy José Mª Martín Carpenan -urheilukeskuksessa tällä viikolla, ja tapahtumassa on mukana kahdeksan tiimiä. Finaali käynnistyy sunnuntaina kello 18.30, ja ottelun liput ovat alkaen 10 euroa.

Tutustu menovinkkiin lisää täällä.

Marbella: Cervezas Victoria Marbella Master Trofeo 3.-8.3.

Myös Marbellassa pääsee tänä viikonloppuna katsomaan urheilua, kun kaupungissa järjestetään Padelin Cervezas Victoria Marbella Master -turnaus. Marbella tunnetaan Espanjassa Padelin kotina, ja ottelu järjestetäänkin San Pedro Alcántara -kentällä. Lähde tutustumaan tähän mielenkiintoiseen lajiin!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Murcia: Tarja Turunen 8.3.

Tunnettu suomalainen laulaja Tarja Turunen esiintyy tänä sunnuntaina Murciassa. Kiertue on osa Turusen uutta In The Raw -levyä. Konsertti järjestetään SaLa Gamma -salissa, liput alkaen 30 euroa.

Katso kiertueen muut keikat täältä.

Torrevieja: Musica Als Pobles 7.3.

Lauantaina Torreviejassa voi suunnata esimerkiksi konserttiin. Maksuton konsertti järjestetään Teatro Municipalissa eli Kaupunginteatterissa kello 19. Tähän tapahtumaan on helppo osallistua!

Lue lisää konsertista täältä.

Valencia: Ninot Exhibition Fallas 1.2.-15.3.

Valenciassa kannattaa ehdottomasta käydä tutustumassa Fallas -juhlan monipuoliseen ohjelmaan. Tänä viikonloppuna voi käydä tutustumassa esimerkiksi Ninot -näyttelyyn, jossa esittelyssä on hahmoja, joita käytetään erityisesti Fallas -tapahtumassa. Näyttely järjestetään Príncipe Felipe -museossa, ja pääsymaksu on kolme euroa. Käy äänestämässä omaa suosikkiasi!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Barcelona: Todo a 1€ 8.3.

Barcelonassa järjestetään paljon erilaisia markkinoita ja kirpputoreja, ja tällä viikolla voi lähteä kirpputorille, jossa kaikki tuotteet maksavat euron tai vähemmän. Tapahtuma järjestetään L’Ovella Negra -keskuksessa kello 10-19, ja sisäänpääsymaksu on yksi euro.

Tutustu lisää Barcelonan menovinkkiin täällä.

Los Gigantes: Los Gigantes Carnival 6.-14.3.

Teneriffan Los Gigantesissa juhlitaan perinteisesti karnevaaleja vähän myöhemmin, kuin muissa kaupungeissa. Perjantaina tapahtumassa valitaan karnevaalien kuningatar, ja sunnuntaina nähdään näyttävä paraati. Ensi viikolla luvassa on taas Drag Queen gaala sekä päiväkarnevaalit.

Katso koko ohjelma täältä.

Menovinkkien kuva: Pixapay

Jaa:

Torremolinoksen viihtyisät ja kuvaukselliset viherkeitaat

Uutiskirje Maalis 01/20

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.