Vertaa asuntoja

Menovinkit 7.-9.2.2020

Menovinkit 7.-9.2.2020

  • 06/02/2020

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: 091 En Concierto – La Otra Vida Málaga 8.2.

Espanjalainen yhtye nimeltään 091 esiintyy tänä lauantaina Málagan La Trinchera -konserttisalissa. Suositun konsertin liput ovat alkaen 33 euroa. Konsertti alkaa kello 22, joten ole ajoissa paikalla!

Lue lisää tapahtumasta Facebookista.

Torremolinos: Rockin’ Race 6.-9.2.

Myös Torremolinosissa pääsee tänä viikonloppuna nauttimaan musiikista, sillä kaupungissa järjestetään 26. kertaa Rockin’ Race -tapahtuma. Erittäin laajan musiikkikattauksen lisäksi tapahtumassa on autoshow, luentoja, ruokarekkoja sekä paljon muuta. Tapahtuma järjestetään
Auditorium Municipal Príncipe de Asturias -keskuksessa, ja liput ovat alkaen 40 euroa.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Fuengirola: Vive Fuengirola Con Amor 7.-16.2.

Jos haluat päästä jo ystävänpäivän tunnelmaan, niin suuntaan Fuengirolan kaupungin rakkaustapahtumaan. Tapahtuma tarjoaa erilaisia konsertteja, kilpailuja, tanssiesityksiä sekä paljon erilaisia tarjouksia paikallisiin liikkeisiin. Tänä viikonloppuna ohjelmassa on muun muassa parijoogaa lauantaina ja sunnuntaina klo 11.30 San Francisco -rannalla.

Katso koko ohjelma täältä.

Torrevieja: La Cazuelica y el vino 6-9.2.

Tänä viikonloppuna Torreviejassa järjestätään tapas-tapahtuman tyylinen tapahtuma, jossa La Cazuelican eli pataruoan ja viinin saa edulliseen 3,5 euron hintaan. Mukana on tällä kertaa lähes 20 ravintolaa joissa voi maistella näitä annoksia. Voit valita käytkö syömässä luonaalla vai illallisella, sillä tapahtuma on auki klo 12-16.30 ja 19.30-23.

Katso kaikki mukana olevat ravintolat täältä.

Torrevieja: International Flamenco Day 9.2.

Kansainvälistä flamencon päivää pääsee esimerkiksi juhlimaan Torreviejassa. Tapahtuma järjestetään Teatro Municipal -teatterissa alkaen kello 19 ja esiintymässä on useampi taiteilija.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Barcelona: Xató Festival in Vilafranca del Penedès 9.2.

Barcelonassa sijaitsevassa Vilafranca del Penedès -kaupungissa järjestetään sunnuntaina perinteiseen Xató -ruokaan keskittyvä tapahtuma. Annos koostuu kalasta, kastikkeesta, salaatista, oliiveista sekä muista lisukkeista. Tapahtuma on osa RutaXato -tapahtumaa, josta löytyy yli 200 erilaista aktiviteettia.

Lue lisää tapahtumista täältä.

Menovinkkien kuva: Pixapay

Liity keskusteluun