Vertaa asuntoja

Menovinkit 7.–9.6.2019

Menovinkit 7.–9.6.2019

  • 07/06/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Málaga Gastronomy Festival 6.–9.6.

Odotettu Málaga Gastronomy Festival on täällä! Kulinaarisessa tapahtumassa voi osallistua erilaisille kursseille, keskusteluihin, arpajasiin, näytöksiin sekä maistella paikallisia herkkuja. Viime vuonna tapahtumassa oli mukana yli 100 ravintolaa ja tuhansia annoksia! Tapahtuma järjestetään Málagan keskustan satamassa tämän viikonlopun ajan.

Katso myös Facebook-tapahtuma täältä.

Benalmádena: Curso y fiestas 8.6.

Benalmádenan kaupunki järjestää kevään ja kesän aikana erilaisia tapahtumia kaupungin auditoriossa. Tapahtuma pitää sisällään konsertteja, kursseja sekä muuta ohjelmaa. Esimerkiksi tänä lauantaina järjestetään ABAD järjestön hyväntekeväisyyskonsertti, liput 5 euroa.

Katso muut tapahtumat täältä.

Fuengirola: Fuengirola se mueve 8.6.

Tämän viikon Fuengirolan ilmaisessa liikuntatapahtumassa on vuorossa taas uusia lajeja! Playa del Castillo -rannalla voi pelata rugbya, Los Boliches -rannalla on tekemistä kaiken ikäisille ja Gaviotas -rannalla pääsee tutustumaan lentopalloon. Tämä tapahtuma soveltuu koko perheelle.

Katso myös muut tapahtumat täältä.

Fuengirola: Leiva. Festival Ciudad de Fuengirola 8.6.

Lauantaina Fuegirolassa kuullaan myös musiikkia, kun esiintymään saapuu palkittu Leiva. Konsertti järjestetään Castillo Sohail -linnalla alkaen kello 22.30. Tapahtuman liput ovat alkaen 28 euroa, muista hankkia ne ajoissa!

Osta liput konserttiin ja tutustu tapahtumaan täältä.

Katso myös linnan muut menovinkit täältä.

Torrevieja: Alejandro Carpintero Exhibition 10.5.–7.6.

Tänä viikonloppuna on viimeinen mahdollisuus osallistua Alejandro Carpinteron näyttelyyn Torreviejassa. Tämä maalari on saanut paljon tunnustusta, ja hänen töitään löytyy muun muassa arvostetusta MEAM -museosta. Näyttely järjestetään Sala de exposiciones -keskuksessa ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Katso menovinkin tarkempi osoite täältä.

Madrid: Madbird fair 7.–9.6.

Madridissa järjestetään tapahtuma, jossa on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan kaupungin ekologiseen matkailuun ja erityisesti lintuihin. Näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa järjestetään valokuvauskilpailu, seminaari, lasten aktiviteetteja sekä opastettuja kierroksia. Tapahtuma järjestetään Paseo del Prado -kadullaja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Järjestätkö tapahtuman Espanjassa tai onko sinulla vinkata hyviä tapahtumia? Kerro siitä Espanja.Comin toimitukselle. Otamme myös muita kehitysehdotuksia vastaan.

Menovinkkien kuva: Pixabay

Liity keskusteluun